.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Hybrid View

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    О, колко прекрасен пост! Оправяш ми настроението ей така, без дори да е било развалено. И ме надъхваш, де - изключително много. Буквално си ме изпълни с вяра, че и ние може.
    При нас обаче наболялото място са ЖП гарите, а не летищата - моя човек си предпочита влаковете, щото уж по-удобно му било. Ние сме си в България и двамата, на около 400 км живеем с влаковете. Едно време бяха 200 само, но си бяхме само приятели.
    Ей, много се радвам.
    Не подценявам трудността на ситуацията ви, но когато говорим за 400км, нещата са в още по-добра позиция. Влаковете са бюджетни, разстоянието въпреки че не е от най-малкото, е все пак в границите на една държава, ти можеш да пътуваш, той също, а и май, май перспективата при вас е съвсем скоро да се съберете (за мен 6-7-8 месеца е съвсем скоро:Д), което е чудесно и още по-обнадеждаващо, въпреки че липсата си е липса и на 100, на 200, на 400 и на 2000км, но е по-различно, когато имаш възможност да се виждате по-често от веднъж на няколко месеца месеца за по две-три седмици.
    Днешният свят е толкова мобилен, че такива връзки са си напълно реални и постижими. Да не говорим, че реално преди години хората са изпадали в същите ситуации, обаче тогава е било по-трудно, най-вече заради липсата на възможност за качествена комуникация.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Ей, много се радвам.
    Не подценявам трудността на ситуацията ви, но когато говорим за 400км, нещата са в още по-добра позиция. Влаковете са бюджетни, разстоянието въпреки че не е от най-малкото, е все пак в границите на една държава, ти можеш да пътуваш, той също, а и май, май перспективата при вас е съвсем скоро да се съберете (за мен 6-7-8 месеца е съвсем скоро:Д), което е чудесно и още по-обнадеждаващо, въпреки че липсата си е липса и на 100, на 200, на 400 и на 2000км, но е по-различно, когато имаш възможност да се виждате по-често от веднъж на няколко месеца месеца за по две-три седмици.
    Днешният свят е толкова мобилен, че такива връзки са си напълно реални и постижими. Да не говорим, че реално преди години хората са изпадали в същите ситуации, обаче тогава е било по-трудно, най-вече заради липсата на възможност за качествена комуникация.
    Съжалявам, чак сега ти виждам поста. Много си права - липсата си е липса откъдето и да го гледаш. Ама пък и не е чак толкова сложно да стиснеш зъбите и да издържиш седмица-две. Откакто сме заедно, най-дългия период, в който сме били разделени, беше три седмици. Той искаше да идва и тогава, де обаче аз го спрях, защото празници, семейства, приятели... Не мога да карам някого да пали колата/влака и да ми идва нагости, щото видиш ли не мога да издържа седмица-две-три без него.
    Колкото до влаковете - да, бюджетни са, особено като си с карта. Проблема при мене беше, че ме беше страх от влакове и с негова помощ успях да преодолея това. Заради тази причина и казах, че е предизвикващо и виждаш на какво си способен. Иначе още лятото по план-график ще сме заедно за работа по морето. А на мен за сега ми стига и да го виждам ухилен във скайп когато имаме възможност и да ме буди сутрин за училище, тъй че не мога да кажа, че съвсем не присъства в живота ми.
    Има нещо друго, обаче, което очаквах да ми е*ава майката, а именно ревността. Очаквах съмнения, разни снимки с мацки по купони от непознати и лъжи, едно-друго. Странното е, че не се случи въобще. Вярвам му на всичко, което ми казва, а и го познавам дотолкова, че мога да разпозная кога лъже и прикрива нещо - каквото и да е. Виждам, че дава всичко от себе си, което ме мотивира да давам и аз каквото и колкото мога. Вероятно в това се корени и интереса - аз съм човек, който обича да се състезава, дори и да не печели. Бидейки в точно такава връзка, се разкрива и потенциала на всичката ми воля и желание да бъда с някого, а и не само. Цялата тая работа с връзките от разстояние е един прекрасен урок, който ти помага да опознаеш себе си наистина силно. Дори и нещата в един момент да спрат да вървят, пак не бих съжалявала, че съм се захванала.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си