.
Резултати от 1 до 25 от общо 199

Тема: Украйна

Threaded View

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    haritov, говори се, че американската агентура сериозно се бърка там. Както се говори, че цялата "украинска операция" е добре премислено отмъщение на САЩ за намесата на Русия в Близкия изток и подкрепата за Асад, Иран и т.н. Район, който по принцип е считан за изконно дирижиран от САЩ (в геополитически план). Затова и американците са решили да ударят там, където Русия ще я заболи най-много. Не знам доколко е вярно.

В Украйна както знаеш, освен сериозна бройка проруски настроени граждани има и доста антируски настроени такива. "Десен сектор" например мразят в червата руснаците и сепаратистите. И само чакат повод "да се разправят" с тези, които са на противоположната позиция. И от двете страни се внася оръжие и наемници, и от двете страни тече упорита пропаганда, която заклеймява действията на "врага". И двете страни убиват цивилни.

Европа е между чука и наковалнята, затова Меркел и Оланд тръгнаха с дипломатическите совалки между Киев, Москва и Минск, защото започне ли войната, те първи ще го отнесат и ще им се съсипе и икономика, и инфраструктура, и всичко. И двете нации вече са го яли тоя хуй - французите през ПСВ, германците през ВСВ и не биха го допуснали отново. А американците както обикновено доволно потриват ръце зад океана, нахъсват поляците и част от украинците срещу руснаците, възползвайки се от омразата помежду им и готвят заводите си да бълват нови и нови оръжия, които да пласират в Украйна.

Не знам колко е тези неща са факти и колко догадки, невъзможно е да се докаже. Но истината обикновено е някъде по средата.

Ето едно мнение, което ефендито и корабa едва ли очакват от мен. Добре е от време на време да се изненадва простолюдието. :>
    Последно редактирано от DarkTemplar : 02-12-2015 на 21:46
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си