- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Които търси намира? Стига бе...
Какво очакваш да направя? Какво да направя за да немря русо и красиво момиче което само да прегърна? А иначе планирам следното: Някой ден ще събера 100 лева, не знам от къде но ще го направя. Ще почна да търся някое русо и красиво момиче в Facebook(от моя град) и ще и предложа 100 лева за да ми е приятелка за 1 ден. От 4 часа през деня до 9 часа вечерта да е моя приятелка срещу 100 лева. От нея ще искам само да прави това което и кажа и да ми отговаря на абсолютно всички въпроси. Например, да седнем на тая пеика и да си говорим? Омръзна ми хаиде да отидем на някое място... да правим неща като тези. И когато стане 9 часа и е вечер да и кажа "Вечер е... виж светлините от улицата, харесва ли ти? Да можеше да почувстваш това което аз чувствам..." и преди да и дам парите аз я моля за 1 прегрътка, и тя ми дава... и така се разделяме и аз съм отново сам. Сякаш нищо не се е случило. От нищо няма смисъл ако не е вечно.
Ако единственият начин 'русо и красиво' момиче да те прегръща, е с помощта на пари, проблемът е в теб. Трябва да има какво да предложиш, за да може някой да е с теб, даването и получаването са неизменно свързани.