.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Търсенето предполага усилия.
    Какво очакваш да направя? Какво да направя за да немря русо и красиво момиче което само да прегърна? А иначе планирам следното: Някой ден ще събера 100 лева, не знам от къде но ще го направя. Ще почна да търся някое русо и красиво момиче в Facebook(от моя град) и ще и предложа 100 лева за да ми е приятелка за 1 ден. От 4 часа през деня до 9 часа вечерта да е моя приятелка срещу 100 лева. От нея ще искам само да прави това което и кажа и да ми отговаря на абсолютно всички въпроси. Например, да седнем на тая пеика и да си говорим? Омръзна ми хаиде да отидем на някое място... да правим неща като тези. И когато стане 9 часа и е вечер да и кажа "Вечер е... виж светлините от улицата, харесва ли ти? Да можеше да почувстваш това което аз чувствам..." и преди да и дам парите аз я моля за 1 прегрътка, и тя ми дава... и така се разделяме и аз съм отново сам. Сякаш нищо не се е случило. От нищо няма смисъл ако не е вечно.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Какво очакваш да направя? Какво да направя за да немря русо и красиво момиче което само да прегърна? А иначе планирам следното: Някой ден ще събера 100 лева, не знам от къде но ще го направя. Ще почна да търся някое русо и красиво момиче в Facebook(от моя град) и ще и предложа 100 лева за да ми е приятелка за 1 ден. От 4 часа през деня до 9 часа вечерта да е моя приятелка срещу 100 лева. От нея ще искам само да прави това което и кажа и да ми отговаря на абсолютно всички въпроси. Например, да седнем на тая пеика и да си говорим? Омръзна ми хаиде да отидем на някое място... да правим неща като тези. И когато стане 9 часа и е вечер да и кажа "Вечер е... виж светлините от улицата, харесва ли ти? Да можеше да почувстваш това което аз чувствам..." и преди да и дам парите аз я моля за 1 прегрътка, и тя ми дава... и така се разделяме и аз съм отново сам. Сякаш нищо не се е случило. От нищо няма смисъл ако не е вечно.
    виж си съобщенията (имаш съобщение)

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    виж си съобщенията (имаш съобщение)
    На траверсче ли ще се направиш за 100 лева :Д

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Are you effin' mental!
    Откъде ще знаеш дали е наистина руса? Може да се е боядисала... тогава какво правим?
    Последно редактирано от dreamwalker : 02-15-2015 на 17:26
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Ако единственият начин 'русо и красиво' момиче да те прегръща, е с помощта на пари, проблемът е в теб. Трябва да има какво да предложиш, за да може някой да е с теб, даването и получаването са неизменно свързани.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Ако единственият начин 'русо и красиво' момиче да те прегръща, е с помощта на пари, проблемът е в теб. Трябва да има какво да предложиш, за да може някой да е с теб, даването и получаването са неизменно свързани.
    Е не четеш ли.
    Той ти казва , че няма какво да предложи и един вид пита кво да направи. Плюс това знае че проблемът е в него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си