.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 393

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    сигурно има предвив Капито ;д
    но аз не вярвам, че тези сокове са сокове и съм доволна от себе си, че от години не ги пия :д фрешчета ftw
    Точно капито, да, дето вътре им усещам едното кило прахообразни усилватели на вкуса (зелена ябълка) или подсладители (ананас), само тях пия, да знаеш.

Шейпче, нямам толкова поглед върху марките, достъпни в бг, сещам се как изглеждаше кутията...едни сокове бяха, пишеше си 100% на тях със сиви букви, имаше от портокал и ябълка със сигурност. Бяха една идея по-скъпи от другите, ама в никакъв случай милиони. Чети етикета просто, то си пише аз тук си взимам сок от концентрат без добавена захар, даже парченцата си плуват вътре.

Към останалите:

Че не всичко, което хвърчи, се яде, ми е пределно ясно. Че се спекулира с био/еко и с надписите по опаковката ми е ясно (справка: бадемовото мляко в ДМ на Alpro и е пълен боклук), обаче също толкова се спекулира с парабенчетата в козметиката и с Е-тата по опаковките и такива като вас се връзват. Добре, че Хаяшито ви просвети малко по темата. Четете и се интересувайте, не вярвайте на сульо и пульо и най-вече не спорете за неща, от които не сте се интересували, => не сте имали възможност да разбирате.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 02-15-2015 на 13:28

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Точно капито, да, дето вътре им усещам едното кило прахообразни усилватели на вкуса (зелена ябълка) или подсладители (ананас), само тях пия, да знаеш.

Шейпче, нямам толкова поглед върху марките, достъпни в бг, сещам се как изглеждаше кутията...едни сокове бяха, пишеше си 100% на тях със сиви букви, имаше от портокал и ябълка със сигурност. Бяха една идея по-скъпи от другите, ама в никакъв случай милиони. Чети етикета просто, то си пише аз тук си взимам сок от концентрат без добавена захар, даже парченцата си плуват вътре.

Към останалите:

Че не всичко, което хвърчи, се яде, ми е пределно ясно. Че се спекулира с био/еко и с надписите по опаковката ми е ясно (справка: бадемовото мляко в ДМ на Alpro и е пълен боклук), обаче също толкова се спекулира с парабенчетата в козметиката и с Е-тата по опаковките и такива като вас се връзват. Добре, че Хаяшито ви просвети малко по темата. Четете и се интересувайте, не вярвайте на сульо и пульо и най-вече не спорете за неща, от които не сте се интересували, => не сте имали възможност да разбирате.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ......................
    Е-та има във всичко купено от магазин - оцветители, подладители, заместители и какво ли още с *дители
    Ти ако видиш надпис 'от пиле мляко' върху някоя бутилка, ще решиш, че са издолиили пиле и ще се обадиш на ПЕТА.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си