Точно капито, да, дето вътре им усещам едното кило прахообразни усилватели на вкуса (зелена ябълка) или подсладители (ананас), само тях пия, да знаеш.
Шейпче, нямам толкова поглед върху марките, достъпни в бг, сещам се как изглеждаше кутията...едни сокове бяха, пишеше си 100% на тях със сиви букви, имаше от портокал и ябълка със сигурност. Бяха една идея по-скъпи от другите, ама в никакъв случай милиони. Чети етикета просто, то си пише

аз тук си взимам сок от концентрат без добавена захар, даже парченцата си плуват вътре.
Към останалите:
Че не всичко, което хвърчи, се яде, ми е пределно ясно. Че се спекулира с био/еко и с надписите по опаковката ми е ясно (справка: бадемовото мляко в ДМ на Alpro и е пълен боклук), обаче също толкова се спекулира с парабенчетата в козметиката и с Е-тата по опаковките и такива като вас се връзват. Добре, че Хаяшито ви просвети малко по темата. Четете и се интересувайте, не вярвайте на сульо и пульо и най-вече не спорете за неща, от които не сте се интересували, => не сте имали възможност да разбирате.