- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заряза ме заради друга
Как може човек дето сме от 10 месеца горе долу заедно и ми казваше, че ме обича и то всеки ден да ме зареже точно на Св.Валентин и да ми каже не те обичам теб, обичам друга, късаме...Защо? Как така като до преди няколко часа ми казваше, че иска да е само с мен и друга нямало да погледне и колко много ме обичал и не си представял живота без мен?И изведнъж къса с мен.Значи може и да е бил с нея когато не е бил с мен нали.Направо не знам много ми е кофти и не знам какво да правя сега.
Случват се и такива неща в живота. Ще ти мине. Няма какво да направиш освен да продължиш напред.
Единственото, което можеш да направиш, е да се наревеш няколко дни и после бавно, малко по малко, да започнеш да пренареждаш живота си без него. Бас държа, че можеш.
нисък ти е левъла, на мен ми се е случвало нещо подобно, ама на 8-ми март![]()
Тъкмо ти прочетох другата тема. Решението е едно- Влез си в някой от другите тролски профили и ще се почувстваш по-добре![]()
Хем ми се реве, хем ме е яд и хем ме боли и не знам още какво.И що не изчака поне ден още или преди това да го беше направил ми днес точно?Пък и го обичам и си го искам обратно![]()
Иначе, да ужасно е в деня на влюбените някой да ти изръси ''къса ме''. Можеш само да се разсейваш като не мислиш за него, да излизаш с приятели, на кафета, да се забавляваш и рано или късно ще го забравиш. Времето лекува.
Последно редактирано от Скорпионка : 02-15-2015 на 17:38
Най-вероятно изобщо не те е обичал, а предимно те е използвал за секс и когато си е опекъл нещата с другата, вече не си му била необходима. Или просто е изгубил интерес. 10 месеца не са малко време.
При всички положения постъпката му е гаднярска, идва във възможно най-неподходящият момент и ти си прецаканата. Дано успееш да го преболедуваш и да си направиш необходимите изводи.
Welcome to the Jungle...
Сигурно за това му е спаднал, както писа в другата тема, явно вече не е изпитвал чувства и просто сега е решил да ти каже, кофти, ама ще го преживееш.
Приеми го положително - не ти трябва мъж с мек хОй.
Welcome to the Jungle...
Свети Валентин ли празнуваш?Голяма скука.
Хаха,според мен те е резнал на Трифон Зарезан,щот човека не иска да празнува Св.валентин
Свети валентин,та свети ... айде стига вече сте се превземали,че точно та този ден те бил зарязал,дрън дрън.И КАКВО ОТ ТОВА?И какво от това че е било "деня на валентинките",не е ли ден от седмицата,няма ли денонощие,часовете ли са по-малко??
Момчето те е зарязало щото е искало.Голямаааата работа вече.Не ти е бил първия,нито ще ти бъде последния-нали?!
Пий си виното и не се лигави!
Любовта не се показва чрез думи, за мен по-важни са действията, които ме карат, да се чувствам обичан. Още сте малки, било му е хубаво с теб до един момент, сега му е интересно да намери друга. Времето лекува, съветвам те да не го търсиш, не му падай в краката, а продължи напред. Вече си имаш 1 на ум, относно момченцата.
Да, с нейните 13-14 години и огромен житейски и любовен опит, със сигурност ще измисли перфектното отмъщение.
Welcome to the Jungle...
Абе вие нормални ли сте?! За секс я бил ползвал само. Айде, щото не е уцелил момента да я зареже и дай да изкараме неверен или играч... Тва са простотии. Така решил, така направил. Възможно е да ѝ е бил верен, просто да са му умрели чувствата и да се е появила друга. Тва не значи, че я е чукал или че е ползвал авторката само за секс. От девет кладенеца вода вадите.
Милата! Съжалявам, че така се е получило, но може е било за добро. Никога не можеш да знаеш. Сигурна съм, че ще намериш човек, който ще те цени и ще щади чувствата ти!
Още си млада, не се притеснявай, в момента, в който го забравиш ще дойде друг.
Не мога да повярвам че хвърляте себе си в ръцете на тези мъже които ви лъжат с обичам те... вместо да дойдете при мен и да ви дам всичко.
По-горе има 1 коментар давам всичко ха .. човека явно му е искал разнообразие и си му позволявала много работи трябва и малко ревност във всяка 1 връзка
България над ВСИЧКО
Дала си му всичко което е искал от теб и ти вече не си му била интересна...та ти си на 13 като ви кажат че ви обичат и вие почвате да правите секс с този дето ви го е казал....незнам как се връзате още на тоя номер.
Кво като е СВ голямара работа,тоя празник го празнуват хора които обичат само един ден в годината...кво си се депресирала...направиси една равносметка и продължи напред
И тоя не те е обичал воъбще,само ти го е казвал за да му даваш това което иска...аз даже ми е непонятно за ква любов ми говориш на 13 ...след като си почнала направо със секса...нещо бъркаш понятията
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Хора се събират и разделят всеки ден, част от живота е. Явно не сте били подходящи един за друг, случва се. Пожелавам ти да намериш правилната за теб половинка, а до тогава бъди силна и ще видиш, че всичко ще бъде наред.
Благодаря ви за мненията и куража дето ми дадохте. Ама ся го виждам в даскало днес и даже се направи че не ме вижда. Поплаках си после ама утре сигурно пак ще го видя и не знам какво ще правя. И разбрах с коя е тръгнал и ми казаха, че са се виждали докато сме били заедно и доста често и че тя го е накарала да избира между мен мен и нея и той е избрал нея. Почувствах се още по-зле.![]()
Не си първата, със сигурност няма да си и последната, на която се е случило нещо подобно. А и по-добре да ти се случи сега, когато си малка и животът е пред теб, отколкото след години, когато си създала деца и семейство с такъв човек.
Ще го преболедуваш, въпрос на време е.
Welcome to the Jungle...
Гадно е, За да го забравиш махни всякакъв контакт с него, телефонен номер, подаръци, снимки, абсолютно всичко и като го видиш в даскало го подминавай като пътет знак, с времето ще го забравиш, тоя не те е заслужавал ще си намериш някой свестен който ще те обича само теб и ще ти е верен. Явно не те е обичал щом е избрал нея. Времето лекува, пожелавам ти да го забравиш лесно, 10 месеца не са никак малко, но вярвам че ще успееш да го забравиш. Направи усилие заради теб, разсейвай се с нещо добро да не мислиш за него, ако трябва направи списък с плюсове и минуси да видиш колко минуси ще получи и ще разбереш че не е за теб и така по лесно ще го забравиш като видиш минусите. Пожелавам ти да срещнеш момче дето ще те прави щастлива и винаги ще си усмихната не ти трябва такъв дето те прави нещастна. Ти си млада, животът е пред теб и имаш още много да изживяваш.