- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо правим АНАЛЕН СЕКС?
Еми правеше ми се секс, но ме беше страх вагинален и ме отвори отзад моя. Пък не е лошо в дупето.Засега правя само анален.
^ И на мен "отвори отзад" ми прозвуча странно.
Как въобще говорите за себе си като за консерви ми е нелепо по принцип, ама както и да е. Може и така да се чувствате, знам ли.
малките кифли правят експерименти, след това се хвалят по форумите колко е яко за да печелят популярност ...
Темата трябваше да е и нещо като анкета. Ама май май по-голямата част сме го правили аналния.
Признавам си.
Целенасочен съм към тъпотия.
Жалко ми е че се чувстваш по- специална. Явно има с какво да ме заинтригуваш като се има предвид моята целенасоченост.
Аз правя само анален секс и въпреки болката е яко пък и други са казали ,че това е превенция срещту забременяване![]()
Усобенну срещту зебриминяяне!
Аз преди не правех често но от как оспях да сварша от анален и сега по често го правя
Някои го правят от любопитство други защото гаджетата им искат и те да им направят кефа има много различни хора и и всеки го прави с различна цел
нз аз не съм го правила и не бих
И аз винаги съм се питал това, защо на някои толкова много им харесва аналния секс! Аз нито съм правил нито пък ме влече хич не представлява интерес за мен, ръгам си отпред и това е!Единствено, ако момичето пожелае бих се пробвал иначе едва ли?
Последно редактирано от sladura89 : 03-10-2015 на 16:19
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Първият път? В банята, с едно отдавна бившо гадже, с много шампоан и хилене. Но той е прав, неподвижен. Аз му го държах здраво и го насочвах. Опитвах да се отпусна и да се натисна към него. Много време не ставаше и спирахме. По едно време си казах, че е последен опит и натиснах по-силно. И само си спомням какво си помислих "В мен е! Ужас! Не съм наред да го правя. Огромен е! Ще ме повреди". И му извиках, че ако мръдне, дори ако диша, ще го убия. Постоях малко така и бавно се измъкнах. Това беше.
Кой е толкова тъп че да пусне такава тема![]()
И защо да не е естествен ? Все е дно да кажем че вагиналния секс не е естествен и според изказването на ретардирания потребител inewton.haha3 аналния секс не трябва да се прави защото анала не е вход а изход от там излизали лайната... Ми то от вагиналната тръба излиза пък пикнята ? Гледай сега
-От анала излизат лайна
-От Вагиналната тръба излиза пикня
-От носа излиза мръсотия
-От ушите излиза пак мръсотия
и остава само устата... как може да има такива ретардирани хора на тоя свят ?
ПС: Аналния секс се прави още от началото на зората