- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- една вежда, съвет?
Че какво друго не му е наред?![]()
https://www.youtube.com/watch?v=MvnumV1izOE
Някой който разбира от английски - ако не му е проблем (или просто няма какво да прави)
Ако може да ми преведе какво точно се говори в тоя клип освен явното,че се присмиват друго нещо казва ли?хич не съм на "ти" с английския за това питам![]()
Благодаря предварително ако все някой се навие.
^Пича от клипа си прави социален експеримент. Когато е с една вежда хората, които пита разни обикновени неща използват значително по-малко думи в отговора си.(май 16 средно каза, не ми се пуска пак клипа...). Всички забелязват едната му вежда и после я обсъждат, дори и някви тийн-ки го снимат.
Когато е с две вежди, отговорите, които получава са в размер около 33 думи - двойно повече от думите използвани, когато е бил с 1 вежда.
Тоест, това как изглеждаш влияе на общуването с хората.
Няма нищо лошо да се отиде на козметик да се махне "сключването" на двете вежди. Или пък с лентички вкъщи, аз лично не понасям да виждам мъже с една вежда, някак ми е.... Не знам защо но го свързвам по някакъв начин с нечистоплътност и неглижираност, знам, че няма нищо общо, прости такава асоциация ми изниква в мозъка...
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Жените имат по-висок праг на болка.
Ако никога не ги е скубал, ще го боли повече, ако го прави поне веднъж седмично. Макар че веждите не боли толкова, колкото на място което не е над кокал.
Един съвет - прави го зимата, да си готов за лятото, имах един съученик който си е по-черен по природа и като ги махнеше лятото му стоеше една бяла черта по средата.
n00bs
Взех си такива епилираща лентички.. ся какво точно се прави ;Д
Явно е ще трябва да кажа на майка ми, тя да ми помогне друг вариант не виждам? ;д
Загряваш лентичката между дланите си, залрпяш я по чосока на растежа на космите и после рязко дърпаш в обратната посока.
Най-добре майка ти/приятелка да ти помогне поне първият път.
да ли след това няма да изглеждам смешно, толкова време съм бил с една вежда а сега изведнъж.. как мислите?
Зависи в момента, в какво състояния са, все ми е на акъла, че ще посегнеш и да ги изтъняваш…
абе мен не ми се посяга и това между двете да направя камоли да ги изтънявам ;Д
здравейте, изчистих ги като за начало само с един тример и леко с пинсета.., може да пробвам по-нататък с такива лентички да ги махам, но колко време траят те.. смисъл колко дни няма да има косъмчета?