.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Че какво друго не му е наред?

Супер фен Аватара на chupachups
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Че какво друго не му е наред?
    Има малко лице на фон-дю-тена.

Мега фен Аватара на 102
    това беше забавно
    къде го прочете

Супер фен Аватара на chupachups
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    това беше забавно
    къде го прочете
    Къци style малко

https://www.youtube.com/watch?v=MvnumV1izOE

Някой който разбира от английски - ако не му е проблем (или просто няма какво да прави)
    Ако може да ми преведе какво точно се говори в тоя клип освен явното,че се присмиват друго нещо казва ли?хич не съм на "ти" с английския за това питам
    Благодаря предварително ако все някой се навие.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    ^Пича от клипа си прави социален експеримент. Когато е с една вежда хората, които пита разни обикновени неща използват значително по-малко думи в отговора си.(май 16 средно каза, не ми се пуска пак клипа...). Всички забелязват едната му вежда и после я обсъждат, дори и някви тийн-ки го снимат.
    Когато е с две вежди, отговорите, които получава са в размер около 33 думи - двойно повече от думите използвани, когато е бил с 1 вежда.
    Тоест, това как изглеждаш влияе на общуването с хората.

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от 789789789 Виж мнението
    и ти го отписа заради заради това ? ... явно 20-те косъма са по-важни от характера,интелекта... Или просто се влияете от "общото" мнение..
    И не ми допадаше.И беше турчин,и дори да ми кажете расистка,мда почти не ги понасям и не е нужно да ти се обяснявам защо на някого не му се е получило.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    ^Пича от клипа си прави социален експеримент. Когато е с една вежда хората, които пита разни обикновени неща използват значително по-малко думи в отговора си.(май 16 средно каза, не ми се пуска пак клипа...). Всички забелязват едната му вежда и после я обсъждат, дори и някви тийн-ки го снимат.
    Когато е с две вежди, отговорите, които получава са в размер около 33 думи - двойно повече от думите използвани, когато е бил с 1 вежда.
    Тоест, това как изглеждаш влияе на общуването с хората.
    Благодаря

Цитирай Първоначално написано от teenems Виж мнението
    И не ми допадаше.И беше турчин,и дори да ми кажете расистка,мда почти не ги понасям и не е нужно да ти се обяснявам защо на някого не му се е получило.
    И аз не ги понасям турците...

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Няма нищо лошо да се отиде на козметик да се махне "сключването" на двете вежди. Или пък с лентички вкъщи, аз лично не понасям да виждам мъже с една вежда, някак ми е.... Не знам защо но го свързвам по някакъв начин с нечистоплътност и неглижираност, знам, че няма нищо общо, прости такава асоциация ми изниква в мозъка...
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Първо ти си мъж - няма да умреш от болка.
    Жените имат по-висок праг на болка.

Ако никога не ги е скубал, ще го боли повече, ако го прави поне веднъж седмично. Макар че веждите не боли толкова, колкото на място което не е над кокал.
    Един съвет - прави го зимата, да си готов за лятото, имах един съученик който си е по-черен по природа и като ги махнеше лятото му стоеше една бяла черта по средата.
    n00bs

Аз пък го намирам за чаровно..

sport666
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от chiemi Виж мнението
    Аз пък го намирам за чаровно..
    Това с ирония ли го каза или?

Взех си такива епилираща лентички.. ся какво точно се прави ;Д
    Явно е ще трябва да кажа на майка ми, тя да ми помогне друг вариант не виждам? ;д

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Загряваш лентичката между дланите си, залрпяш я по чосока на растежа на космите и после рязко дърпаш в обратната посока.
    Най-добре майка ти/приятелка да ти помогне поне първият път.

да ли след това няма да изглеждам смешно, толкова време съм бил с една вежда а сега изведнъж.. как мислите?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Зависи в момента, в какво състояния са, все ми е на акъла, че ще посегнеш и да ги изтъняваш…

абе мен не ми се посяга и това между двете да направя камоли да ги изтънявам ;Д

здравейте, изчистих ги като за начало само с един тример и леко с пинсета.., може да пробвам по-нататък с такива лентички да ги махам, но колко време траят те.. смисъл колко дни няма да има косъмчета?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си