- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Шампионска лига
Днес започват мачовете,та да ви попитам,кой е вашия фаворит тази година,и как според вас ще се развият нещата?
фаворити винаги ще ми бъдат арсенал, а как ще се развият нещата си няам и на идея.
Аз съм фен на Манчестър Сити и разбира се се надявам те да направят нещо, въпреки че реалността е друга. Не мисля, че ще им е лесно срещу Барселона и не мисля, че могат да победят. Агуеро в момента е слаб, защитата прави глупости твърде често..
Искам ПСЖ да изядат Челси.
Байерн и Атлетико са ми другите фаворити.
Искрено се надявам Реал да не стигнат дори до полуфинали.
Аз също се надявам днес ПСЖ да бият
Също се надявам Реал да отпаднат възможно най скоро :Д
Арсенал са готини,аз също ги харесам,но няма как да са шампиони.;д
Арсенал са добри, симпатични са ми, но в момента не смятам, че имат нужната класа да спечелят ШЛ. Надявам се днеска да бием Парижани, а в другия мач Байерн да бият украинците, искам да видя отново финал Челси-Байерн Мюнхен, да покажем, че през 2012 победата не беше късмет!![]()
Това също не мисля че има как да стане
Дори да Челси да бият ПСЖ,след това не мисля,че ще продължат,имат голяма възможност да,но нека видим тази вечер как ще играят
Лично за мен фаворитите тази година са Челси, Барселона и Атлетико. Барселона започна да навлиза в добра форма. Надявам се Борусия и Монако да продължат напред.
Сека година една и съща помия. Направо тоя турнир треа почва от 1/2 финалите. То е ясно Реал, Барса, Челси и Байерн. Като нищо чукотките може да си вземат купичката.
типичен фен на плешивия.. боли ме фара за умрелия английски футбол
Колега, отклонихме се от темата.![]()
Последно редактирано от Rafa7a : 02-17-2015 на 19:18
Базел-Порто може да стане нещо интересно
Другия е безмислен
метросексуалните екипчета на реалма тип - девствена малинка
Тъпа загуба, не мисля, че Барселона ще са шампиони.
Очаквам днес Арсенал да разпукат Монако