.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Толкова ли имате нужда да се чувствате по-велики в нещо, че трябва да се подигравате на хората, които не са наясно с нещата ?
    Няма проблем, но си го пазете за себе си. То си има един израз - задай въпрос в интернета и изчакай да ти обяснят колко си тъп.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от SomethingCreative2 Виж мнението
    Толкова ли имате нужда да се чувствате по-велики в нещо, че трябва да се подигравате на хората, които не са наясно с нещата ?
    Няма проблем, но си го пазете за себе си. То си има един израз - задай въпрос в интернета и изчакай да ти обяснят колко си тъп.
    Абе, лайньо, бъди благодарен, че ти се дават адекватни отговори и вземи прочети нещо вместо да ми се засягаш тука. Кво очакваш като казваш, че кардиото (cardio - kardia (гр.) - сърце) товарело сърцето. Аз ли съм виновен, че си невеж?! Като пишеш тъпотии ша се смея.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от SomethingCreative2
    Обаче съм сигурен, че след фитнеса кардиото трябва да е макс 15-20 минути, за да не се натоварва сърцето.
    Как така не си наясно с нещата, обаче казваш 'сигурен съм'? Никой няма да ти откаже правилната информация, просто недей така "компетентно" и уверено да раздаваш грешни съвети, заблуждаваш и други с такива изказвания.

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Абе, лайньо, бъди благодарен, че ти се дават адекватни отговори и вземи прочети нещо вместо да ми се засягаш тука. Кво очакваш като казваш, че кардиото (cardio - kardia (гр.) - сърце) товарело сърцето. Аз ли съм виновен, че си невеж?! Като пишеш тъпотии ша се смея.
    Недей почвай темата за невежество, щот съм абсолютно сигурен, че освен фитнеса друго не ти е в главата. Пък и да греша, начина по който палиш мн добре показва що за човек си. Ще те помоля да не коментираш повече, дошъл съм да получа информация, а не да се занимавам с такива хора.

А към heartshapedbox - въобще не съм гледал как съм се изразил, а това за сърцето така съм чул някъде и така съм запомнил.
    Случва се, никъде не съм тръгнал съвети да раздавам.

Мерси мн на пича над мен, че е нормален човек и мерси за съветите!

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от SomethingCreative2 Виж мнението
    Недей почвай темата за невежество, щот съм абсолютно сигурен, че освен фитнеса друго не ти е в главата. Пък и да греша, начина по който палиш мн добре показва що за човек си. Ще те помоля да не коментираш повече, дошъл съм да получа информация, а не да се занимавам с такива хора.
    Имам малко свободно време и ще ти отговоря.
    Нямаш никаква представа що за човек съм, нито можеш да си направиш какъвто и да е извод.
    Не съм обичайната батка, в чиято глава друго освен тежести няма. Просто т'ва ми е хоби и среда, в която се интересувам.
    За да не е някво празно мнение:

В твоя случай най-добра полза би ти свършил Л-карнитина и Yohimbine. Ако имаш пари си ги вземи.
    1вото - какъвто и да вземеш не мисля, че ще има голяма разлика. Вземи си тоя на АМИКС щото мисля, че е най-евтин.
    2рото - HAYA
    Последно редактирано от Rakshy : 02-18-2015 на 19:03

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си