- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Искат да ме бият..
Не виждаш нищо лошо, защото си жена. При мъжете е друго - признак на страх и слабост.
Авторе, записваш се на бойно изкуство. Там те учат как да се справиш с няколко човека наведнъж. Кат речеш и аз мога да те науча, не е голяма философияВажното е да се защитаваш. А още по-важно е да не нанасяш телесни повреди с предмети. Като цяло телесни повреди. Защото тогава не ти, а те ще си вадят медицинско и ТИ ще имаш проблеми, за които реално нямаш вина. В кой клас си? А те? Май нищо не спомена за години.
Едит: сега видях че има втора страница xD
Не са много големи, никак даже.
Ако те е страх да удариш, ще продължават да те бият. Ето ти една моя история от първата ми година в училище: бях доста дребничка, а 4-5 момчета от класа ми имаха хоби да ме бият. Обикновено ме тормозеха поотделно. Не се защитавах, защото родителите ми бяха забранили да се бия, а като си знам късмета с тях, както и да се върти ситуацията, аз щях да го отнеса. Но на рождения ми ден, за подарък решиха да ме нападнат в екип. Е, кипна ми и всички се озоваха на земята. Оттогава не са ме занимавали.
Целта е да покажеш, че не могат да те тъпчат. Избери си - или продължаваш със страха да удариш и боят става част от ежедневието ти или им показваш как се рита и нямаш повече проблеми (надявам се).
Последно редактирано от per-dead : 02-18-2015 на 13:32
Напротив, това че си предприел нещо не е признак на слабост. Просто в единия случай ще си решил да реагираш като нормален, бял, човек. Винаги може да дадеш на някой голям някой лев, да ги ебе и бие (може и обратно, зависи от настроението). Ама виж ако ти счупят примерно зъб и ги съдиш за телесна повреда и на някой келеш одрусат баща му с 200-300 лева, че той го е раздавал гангстер в местното даскало, баща му едва ли ще е доволен. Ако родителите им не са някакви диви селяни, едва ли ще останат очаровани от факта, че акнето им се бие 4 на 1. А кое е това бойно изкуство което те учат как да се справиш с няколко човека на веднъж? Аз не съм тренирал такива неща, но имам доста авери, които са били доста напред и не са ги учили точно какво да правят, ако изведнъж на ринга дойдат още 4-ма и започват да те бият. Да не би да си гледала един "спорт", където по ринга има маси и столове?
n00bs
Напълно подкрепям yakuza.
Просто ако сте близки килограми/височина почти няма как да се справиш сам с повече от 2-3, изключение е ако си чук/национал по нещо. Би ти било полезно ако ходиш на някакъв контактен спорт, дори само заради физическата подготовка, но е супер глупаво ако се записваш на бокс примерно както келешите правят за да се фукат колко са яки и к'ви мъже са станали. Стигне ли се до избора на спорт няма как да не съм пристрастен, самбо,борба ще са най-полезнби от граплинга, но самият граплинг не е ефективен срещу повече от 1. Най-добре е да се комбинира със удари, както ти казаха по-горе в темата бойното самбо и ММА са добри. Най-добрият вариант е да можеш хем д се биеш, хем да се бориш. Нещото което евентуално може да ти даде подобен спорт е да си по-хладнокръвен и кален в боя, да не се спарваш лесно. Самия характер се променя, и коментари от рода "пази им зъбките" е глупав защото те не пазят твойте, а боксове и други оръжия ще ти бъдат взети и ще бъдеш бит с тях. Истината е даже и да падаш да е не е без бой, мъжката, защото и аз съм имал проблем и като твойте. Но пак повтарям, няма как да се оправиш с няколко съперника наведнъж.
Последно редактирано от tochko : 02-18-2015 на 13:58
Тоя лаф никога не бил нещо. Ако родителите на Пешко са на работа по 10 часа на ден и когато се приберат са твърде изморени за да обърнат внимание на възпитанието му, поне в някаква по-сериозна степен, то Пешко може да върти минети на съседа който е дошъл от Англия, защото не му се обяснявало на целия квартал, че живее в новата къща отсреща и е сексуален престъпник, то това означава ли, че и родителите му са въртели минети на чички като малки?
n00bs
Дори и такава да е ситуацията, шанса да им се занимава с повдигнати обвинения след като се приберат твърде изморени от работа, е минимален.
След това започнах да приличам на нормален човек, не на анорексик (което за момчетата в тогавашния ми клас беше ясна покана "Ела да ме тормозиш. Мога да се защитавам колкото новоизлюпена птичка").
Последно редактирано от per-dead : 02-21-2015 на 12:50