.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Hybrid View

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от sport666 Виж мнението
    Викам си явно или не излиза в профила или просто не съм нейн тип.. след има няма два-три дни отивах до Билата и я видях, погледнах към нея и тя също ме гледаше -погледите ни се засякоха :S разминахме се и си продължих..

Коментирах с едни приятели -викат така е братле - повечето на едно "здрасти" внимание не обръщат - напиши и нещо друго за да я заинтригуваш.. викам си окей, измислих нещо написах и го.. гледам на другия ден Поне го беше прочела (seen 08:10) .. нямаше отговор.
    Докато забивате през фейса, гаджета трудно ще си хванете, защо вместо да й пишеш по фб, не я заговориш на живо или не ти стиска?
    Едно време баба ти и дядо ти не са имали фейсбук, задай си въпроса, как са се взели?

Не си вади веднага изводите, че е надута, някои момичета просто не отговарят на всеки интернет герой, който ухажва през сайтове.
    Последно редактирано от VinDiesel : 02-18-2015 на 15:48

Повече от фен Аватара на fls63
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Докато забивате през фейса, гаджета трудно ще си хванете, защо вместо да й пишеш по фб, не я заговориш на живо или не ти стиска?
    Едно време баба ти и дядо ти не са имали фейсбук, задай си въпроса, как са се взели?
    Съгласна съм с теб!
    Сега към темата- пич намери общ език с момичето,заговори я.Покани я на кафе или на кино,та да се опознаете!?Пък вече ако откаже,значи не си неин тип.
    Тя на колко е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си