- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да опитвам ли още - какво мислите.?.
Видях едно момиче на скоро, много ми хареса, но нямах възможност да се запозная с нея... следващите два-три дни пак я засичах от далече ( все едно съдбата ме караше да минавам от там и искаше да я видя ), и си помислих дай да видя да ли ще успея да я намеря в фб.. хоп-троп за 5 минути я намерих, пратих и покана и драснах едно "здравей" - минаха един-два дни нито приета покана нито прочето съобщение..
Викам си явно или не излиза в профила или просто не съм нейн тип.. след има няма два-три дни отивах до Билата и я видях, погледнах към нея и тя също ме гледаше -погледите ни се засякоха :S разминахме се и си продължих..
Коментирах с едни приятели -викат така е братле - повечето на едно "здрасти" внимание не обръщат - напиши и нещо друго за да я заинтригуваш.. викам си окей, измислих нещо написах и го.. гледам на другия ден Поне го беше прочела (seen 08:10) .. нямаше отговор.
Днес и написах нещо от рода "какво правиш", но така и не го е прочела ..
Дали изобщо да продължавам и евентуално да я заговоря и на живо или да не и се натрапвам.. не я търся за секс или за една вечер, ами просто искам да я опозная, пък ако потръгне![]()
Докато забивате през фейса, гаджета трудно ще си хванете, защо вместо да й пишеш по фб, не я заговориш на живо или не ти стиска?
Едно време баба ти и дядо ти не са имали фейсбук, задай си въпроса, как са се взели?
Не си вади веднага изводите, че е надута, някои момичета просто не отговарят на всеки интернет герой, който ухажва през сайтове.
Последно редактирано от VinDiesel : 02-18-2015 на 15:48
Не. Винаги съм се чудила как някои хора не разбират от игнор.
Не разбират, защото не сте ги научили. Особено ако в началото отговаряте от учтивост, нормално е в един момент да се замислят какво всъщност е станало. Ти нали не правиш така
Aвторе, аз съм момче и на коментари "Здравей, как си" от непознати момичета не отговарям, дори да са много хубави. Най-добрият ми съвет към теб е да преминеш към някоя друга, защото каквото и да правиш вече, едва ли ще стане. Освен ако не решиш да опиташ на живо. Къде от средата, къде от нещо друго, много малко момичета биха били наистина груби.
Последно редактирано от SpiritInBlack : 02-18-2015 на 17:20
Правя.Ма не могат ли и да схващат кога е от учтивост...
![]()
Като цяло не отговарям и аз на такива плоскости, както и на някакви опити за интелигентни шегички...абе като цяло ми е тъпня цялата работа с фейсбук и трябва да ми е мнооого скучно, за да отговоря на разни непознати или малко познати хора. Но хората, които си водят монолози, са тъпи и отчаяни и дори и след време някой такъв да ми се пробва на живо - пак няма да имам интерес, реакцията ми ще е "офффффф".
Дано момичето за което ви говорих да не е като теб... Иначе ще ми е интересно ако ти си харесаш някого който не познаваш и се опитваш да го опознаеш и той се прави на голямата работа, както ти с останалите... - как би се почувствала?
Много интересно как така вървиш по улицата, виждаш непознато момиче и след 5 мин. и намираш фейсбука, без дори да ти е казала как се казва
Следващия път като я видиш я попитай нещо, дори да е най-тъпото което се сетиш. Питай я колко е часа.. На живо няма как да ти го "сийнне" без да ти отговори.
Отпиши, вече е изгубена кауза, станал си досаден.
Ще го кажа съвсем директно - бяга ти смелостта (доста силно казано) да я заговориш в реално време, пишеш неграмотно и за десерт си тотално лишен от самокритика - все ти се струва, че ако не получиш каквото искаш просто обстоятелствата са наклонили везните в неизгодна посока. Изборът дали да се намръщиш и да отсечеш, че хейтвам, или да вкараш малко мисъл в написаното, остава твой. Ако смяташ частта със самокритиката за вмъкната ей така, от нищото - много е възможно мадамата да е далеч от глупостта да се възприема като принцеса; сигурно просто си й се сторил един от многото с очевидна липса на идеи за старт на какъвто и да е разговор.
Честно, най-малкият ти проблем е, че си неотразен. Абе... най-малкият ти проблем са момичетата като цяло. Пробвай да заглушиш напиращото его и си отговори съвсем честно на въпроса развиващо се момче ли си и имаш ли с какво да заинтригуваш преди всичко себе си. Претръпни към провали във всякакъв смисъл, стани интересен събеседник, не чакай хубавите неща наготово... и чак тогава се цупи на момичетата, че не ти откликват. Нарочно го пиша така, може пък да се сетиш, че ако си развиеш в тая посока характера, последното, което ще правиш, ще е да трупаш негативни чувства спрямо женската част.
Действай, не бъди статик.
Да бяга ми смелостта да я заговоря на живо, така е.
"и чак тогава се цупи на момичетата, че не ти откликват." не виня момичето,че не ми откликва - никъде не съм казал такова нещо ясно ми е,че проблема е в МЕН че нз как да подходя...
Просто питах да ли изобщо да ли изобщо бих имал шанс да опитвам на живо,след като съм пробвал през фб и е ясно,че не желае да ми пише.
Ако все пак има какво да ми кажеш друго "paradosou" с удоволствие бих се възползвал от съвета ти.( не знам тук може ли на лично съобщение да се пише ако да пиши и тук също в темата става)
Супер досадно е да те заговарят по фейсбук, а и като цяло директното заговаряне е нещо, което в българия не върши работа, защото жените не са свикнали и се крийпват ( основно ). По-добре е да намериш общи приятели и да се включиш някак си така. Но ако във фейсбук те игнорира .. вероятно няма интерес вече.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Никак. Никога не бих тръгнала да заговарям мъж във фейсбук. И проумейте, че момичетата, които не ви отговарят, не се правят на голямата работа и не са непременно надути. Много съм учтива и любезна даже на живо. Но не съм длъжна да отговарям на всеки, нито да откликвам на желанието му да ме "опознае", както пишете повечето момчета. Ползвам фейсбук за развлечение, за снимки, не за запознанства. Имам си реални приятели и гадже, не изпитвам нужда от нови запознанства и то чрез социална мрежа и наистина аблютно не ме интересува кой непознат се опитва да ме заговори и дали ще излезна надута ако не му отговоря. Сигурно има и много други като мен, та от там цялата работа, да си оставате само със seen..
Знаеш ли дали момичето си има приятел ?
Нямаме много общи приятели и няма от къде да знам да ли си има Приятел ;]
Проблема в този случай е,че много рядко мога да я засека и за това реших да пробвам през фейса, но ще гледам да я заговоря по-какъвто и да е повод- ако ме одреже поне да си знам
иначе тя е на 17г.