- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Медено-сладка брачна темичка
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Последно редактирано от tori : 02-24-2015 на 08:36
за мен идеята на падането на колене или айде не като пред княза ама пак коленичене е да покажеш че си нейн
в краката и
уязвим
и не ми пробутвайте неща от сорта на ти трябва да си го доказал преди тва бла бла
Преди много харесвах разни публични предложения, скъсвала съм се да рева на тях. Имах огромното желание предложението да е нещо супер грандиозно, оригинално, обмисляно (не говоря за някакви хора да ми танцуват или в киното, това не е особено яко), обаче вече ми е почти все тая. Бях гледала някакво видео, в което мъжът на всяка почивка в продължение на години си е правил снимки с жената с определени букви, не си спомням как го беше замислил точно, но накрая беше направил колаж от всичките им подобни снимки, които формират "Ще се омъжиш ли за мен". Сладко е, но вече го намирам за излишно.
Приятелят ми не е креативен, реално не очаквам нищо грандиозно, но знам, че ако се стигне дотам, ще го направи с толкова много любов в очите, че ще ми е напълно достатъчно. Искам пръстен, за да се хваля на приятелки, хаха. Не със стойността на самия пръстен, може и 2лв да струва, а с жеста, просто е готино да си го имаш за спомен, да го показваш и на децата си.
А да, не искам да ми иска ръката от нашите, безсмислено ми е. :Д
Фамилията му не звучи чак толкова добре с името ми, колкото моята, но въпреки това звучи добре, така че ще я взимам. Най-вече, защото ми се струва адски мило да сме с една фамилия, както и искам с децата ми да сме с една фамилия, дори не мога да дам логично обяснение защо. :д
На 16-17 бях против брака, сватбите с гости до 9то коляно и т.н. В момента знам, че искам да се омъжа, искам сватба и нямам против да има много гости. Реално сватбата освен за нас двамата, е и за родителите, не искам да ги лиша от възможността да поканят, когото си поискат, а и разчитам, че са достатъчно практични и съобразителни да не канят хора, с които съвсем не са близки, а просто от куртоазия. Родата от страна на майка ми е голяма - тя има две сестри с по две деца, които имат своите семейства и деца. С всички е виждаме често и с всички сме близки - само те са около 20-25 човека. :Д От на баща ми страната е по-скромно. При него също се събират толкова г/д близки хора, а и са готини и забавни, няма да ги чувствам като чужди хора и да се чудя защо са там. Останалото ще са приятели.
Сватбата ни искам да е супер нежна и стилна. Искам изнесен ритуал, който ще се води от някой близък приятел, за да бъде по наше си, по-сакрално, това ще е за пред гостите, де и на самото тържество, иначе ще сме подписали предварително.
Категорично не искаме църковен брак. Нито искам да идват да ме взимат от нас с тъпани и подобни и да се бутат пари, ужасно ми е това. Някои традиции ще спазим, други не, сигурно и ние ще си измислим разни ритуали, знам ли. :Д
Ние веднъж сме си говорили, къде на базик, къде на истина, че не искам никога да ми коленичи и да ми прави циркове. Грозно и пошло ми иде, сеирджийска работа, а аз не си падам много-много по тва. Много повече бих се накефила да си намери пластмасов покебол, с който да ме уцели докато сме си вкъщи. Смисъл... нещо хем сладко, хем не задължаващо или лигаво. Освен тва го виждам и като един вид препратка за тва, че след това уцелване ставам негова и едва ли не ме опитомява. БълбаТор - покемонът жабка, а-у.
Сватбата си я искам на някой плажен бар, както каза Номка, посред пролетта примерно или есента, в тесен семеен и приятелски кръг. Нещо такова. Определено искам да му взема фамилията, тоооооолкова би ми отивало. :3
Не смятам изобщо, че ще има претенции в тая насока. От прекалено много време са в Германия, не са толкова свързани с корените си. Иначе ако искат нещо непременно, аз съм отворена за преговори, а и се съмнявам да настояват за бой :Д
Само не знам в коя държава ще трябва да я правим, никак няма да е лесноТочно и затова може да се наложи да се поотрежат роднини. Ама и по-добре де.
Едит: Тъкмо обсъждахме тия дни колко фалшиво интернационална ни е връзката :д Около мен има германка с бразилец, китайка с някакъв от Тунис, българка с германец, пък ние си разбираме родните езици, манталитетът е сходен, като му кажа "халва" и ме разбира, чопли семки със скоростта на ракета :дд Е, нещо е сбъркан и не обича родни мръвки като Филе Елена или филе "Трапезица", ама не може всичко да е идеално. :д И ориенталската част от манталитета ни не я харесва/разбира![]()
А, като казахте имена... От страната на баща ми е имало някаква мега идиотска традиция, при която фамилията на детето е първото име на дядото, тоест, всяка генерация си сменя фамилното име и детето и родителите никога не са с една фамилия :д
Примерно, ако аз се казвам Магдалена, баща ми е Тодор Георгиев, а дядо ми е Ангел Иванов, няма да се казвам Магдалена Тодорова Геогиева, а Магдалена Тодорова Ангелова.
Нашите в един глас решили, че това е пълна глупост :д
Последно редактирано от PinkPan7her : 02-24-2015 на 09:06
Ахахаха, ако толкова искат бой, първата брачна нощ набий младоженеца с възглавница и направете видео, което после да разпространите на гостите. :д
za ko se pynete tolko za taya familiya, be?! shto ne zeme toi moyata, mama mu deiba
И за кво да даваш 300 лв. за нещо, дето ще го носиш само седмица? Винаги може да се уговорите с тия, които ще ви правят ритуала да използвате само един пръстен или да няма пръстени изобщо.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Нда, и аз съм по-скоро „за“ без пръстени, отколкото да дам пари за нещо, което ще прашасва в някой шкаф.
ЛейдиДи, по принцип златото не е лоша инвестиция и винаги е хубаво да го имаш, макар и в някой шкаф. :Д
и два апострофа си изпуснала и запетая
Абе, лельо, 300лв кво са за наща фирма? Пари кат вестници... Тъкмо се чудя къде да ги държа, че в банката направиха допълнителен трезор, ама вече и той не стига...
Под матрака, ако си ги наредиш под главата, хем и възглавници няма да са ти нужни. :д
И там е пълно... И то не само моя... На целия блок съм им подарил такива матраци и възглавници...