- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Медено-сладка брачна темичка
а, и кой ти каза, че не съм в здравословните норми? и какво знаеш ти за здравословните норми? аре стига ми пробутва глупости. много по-здрава съм от една дебеланка.
монче, объркал си специалността май
с голем кеф казваш на всичко кое е здравословно, кое е кофти
един дофтор требеше да бъдеш
погледнах го
даже се изчислих
да се броя ли от тея с малко мозък
или пак съм тъп
ама съм underweight
тва не беше ли пак липса на мозък :С
понякога /всъщност винаги си бил/ отчайващо ограничен. който не е съгласен, няма мозък, тей ли? ми нз как съм преживяла 19 години с бми по-ниско от нормата. родила съм се с размерите на недоносче, винаги съм била слаба. ген, ко да праиш /за щастие/.
иве, ти нали не забрави да използваш калкулатора за деца ? :Д
щото са различни
той пак за здравословни норми ми говори, хихихихиих. към кво се стремя, бе, съншайн? набии си го в тиквата: всичко е индивидуално.
Много сладурска темичка! ^__^
Мечтата ми е сватбата ми да е близо до морето, искам да виждам вълните. Би било толкова романтично! <3 Ако някога стане с този човек, в който съм влюбена...
![]()
не бъди такъв, де :С
знам, че си в тая възраст, а и сме във форум, така че си е почти задължително, но все пак, незнайно защо, очаквах малко повече
:О
Хахах, ама те малко по-учени хора от нас двамата са ги направили тея формули... Ходи го обяснявай на тях.
Май ти започна първа да говориш кое кво било нормално на база твоите измислени виждания/даже не спомена, че е според теб/, а аз ти казвам какво е нормално според вижданията на хора, които са учили за това.
Погледнах го. Изкарва ме напълно нормална (по-близо съм до долната граница) - дотук добре, нищо неочаквано. Ама за моята височина ми дава граници 52-71, което е абсурдно. Аз на 71 ще се търкалям по улиците съвсем буквално, това са 15 кила отгоре! Къде да ги сложа? На гръдна обиколка няма да е със сигурност.
Да не говорим, че аз може да тежа повече от някого на моята височина, но да имам повече мускулна маса. Това тук не е отчетено. Мога да тежа повече и визуално да изглеждам същата, защото имам тежки кости. (Знам, че има много картинки, които се бъзикат с това, обаче имам една такава позната - само с 4-5 см е по-ниска от мен, но е с минус 10-11 килограма. Като ни погледнеш, сме почти еднакви като телосложение.)
Прекалено е общо, адски много фактори не са предвидени. Познавам мацка, която е 1.80, тежи 60 килограма, слаба е и много силна; виждала съм девойки на същите килограми, които мязат на хипопотами, а и на пръста не могат да й стъпят по мускулна сила.
Че не е здравословно да си дебел, на всички ни е ясно. Не е здравословно и да си много слаб, но без едно стабилно кръвно изследване не може да се каже нищо за кльощавите девойки.
Последно редактирано от PinkPan7her : 02-25-2015 на 18:41
Има ли тема във форума, която да не е оакана? Хубаво си беше тук, ама оспамихте с 2 страници безсмислени коментари.
On topic Изнесена церемония на плажа е яко, ама въпреки че съм откровен любител на всякакви морски работи, не мога да си представя сватбена рокля.. плаж... и трябва да сме боси?!
Иска ми се място, на което ако завали или задуха, да не се съсипе всичко.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Даа, да говорим за сладурски неща, не за тегло и други глупости.
@marilyn, затова се гледа прогнозата за времето.^__^