.
Отговор в тема
Страница 9 от 14 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 340
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Challenger Виж мнението
    За тези неща има лично съобщение.
    Това не го схванах. Значи на ЛС ще ти е по-малко кофти ?

Повече от фен Аватара на Challenger
    Не, но поне няма да има сеир за другите.

Това пак не го разбрах. Ако не си пуснала темата заради другите, тогава защо ?

Ти не си се отличил с особено полезни коментари в тази тема, така че лично съобщение ще е по-добре. Не се обиждай или нещо подобно. ^_^ Оф, просто напиши, каквото искаш да кажеш.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Не, защото почина преди 3 години.
    Моите съболезнования !
    Но сега стана ясно защо си си харесала този 42 годишен учител...
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Може би е заради това, но не променя нищо - пак съм влюбена.

Съжалявам за баща ти.Може би в този учител си открила нещо което напомня на баща ти.Все пак е добре да споделиш с някой твой роднина.

Аз вече споделих с него. Казах му, че много го харесвам и не по този начин по който харесвам приятелите си, например. Така че знае.

Беше писала,че си му споделила.Ама не е ли по-добре да го обсъдиш с твои роднини,защото те те познават по-добре от нас и вероятно биха ти дали някои по-обмислени решениа

Оф, просто напиши, каквото искаш да кажеш.
    Смяташ ли да го запознаеш с роднините си ?

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Миличка, не знам как мислиш и какво мислиш, но ти си казала на един мъж, че го харесваш. Когато харесваш някой, значи имаш сексуално влечение към него, нали? Поне той така би разбрал думите ти... Така, от следва - той може да има симпатии към теб, явно си красиво момиче, не знам. Поканил те е у тях, какво мислиш правят хората на неговата възраст, когато знаят, че се харесват и са сами? Ами... СЕКС! Не ми се вярва да ти каже в прав текст - ела у нас да правим секс, ще те покани , ти сама се сещай за какво. Не ми се е случвало мъж над 18 да ме пита - искаш ли да правим секс, някак нещата си се подразбират сами, с времето тоя въпрос става излишен. Помисли си дали искаш това, за да не се разочароваш - да отидеш с идеята да си бъбрите само, а той да ти налети. Има опцията да се случи, ти да го отблъснеш и с оглед на сигнала, който е получил от теб да се озлоби, да станат обтегнати отношенията ви в училище. Другата опция е да правите секс и всичко да приключи до там. Пак ще е тегаво в даскало. И най-трудния вариант ти е да правите секс и да продължите така - да се криете за да се виждате с цел секс... А това колко дълго?
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Миличка, не знам как мислиш и какво мислиш, но ти си казала на един мъж, че го харесваш. Когато харесваш някой, значи имаш сексуално влечение към него, нали? Поне той така би разбрал думите ти... Така, от следва - той може да има симпатии към теб, явно си красиво момиче, не знам. Поканил те е у тях, какво мислиш правят хората на неговата възраст, когато знаят, че се харесват и са сами? Ами... СЕКС! Не ми се вярва да ти каже в прав текст - ела у нас да правим секс, ще те покани , ти сама се сещай за какво. Не ми се е случвало мъж над 18 да ме пита - искаш ли да правим секс, някак нещата си се подразбират сами, с времето тоя въпрос става излишен. Помисли си дали искаш това, за да не се разочароваш - да отидеш с идеята да си бъбрите само, а той да ти налети. Има опцията да се случи, ти да го отблъснеш и с оглед на сигнала, който е получил от теб да се озлоби, да станат обтегнати отношенията ви в училище. Другата опция е да правите секс и всичко да приключи до там. Пак ще е тегаво в даскало. И най-трудния вариант ти е да правите секс и да продължите така - да се криете за да се виждате с цел секс... А това колко дълго?
    Мислиш ли? Всъщност не е като да не е минавало през ума ми, но той не ми е казвал, че изпитва същите чувства към мен. Просто прие моето признание като комплимент и каза, че въпреки че ме харесва като човек, сега съм твърде малка. Аз не съм правила с*кс досега впрочем. Боли ли? Не ми се вярва да иска да го направи с неопитно момиче. Притеснявам се от такива неща. Благодаря за коментара, @TheDeath. ^__^
    Последно редактирано от Challenger : 02-26-2015 на 12:09

Град
    В никакъв случай не искам да те обидя, или да те засегна, надявам се не съм го сторила.
    Виж сега, няма да те насърчавам да лягаш с него или не, това решение си е твое, първи път все ще имаш, въпроса е хубаво да помислиш с кого и кога искаш да бъде. Просто внимавай и помисли какво може да се случи, ако отидеш в тях, не вземай прибързани решения без да си обмислила всички варианти. Може да не иска да легне с неопитна, а може да мисли, че ти вече си правила секс и да иска да го направи с теб. Това, че е казал, че си малка е добре, дано наистина да го осъзнава. И все пак , моля те отговори ми на въпроса: какво смяташ ще се случи , ако отидеш? Ще си поговорите, ще се гушкате, целувате и после? Как я виждаш да се развие тази среща?
    Първия път е различен за всяка девойка, в повечето случаи боли, поне аз така знам, мен лично не ме е боляло, но и не ми беше кой знае колко хубаво, беше си притеснение и т.н.
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Аз планирам да остана девствена до сватбата. Не бих го направила в този етап от живота си, поне така си мисля. То дори не е среща, просто ще го питам за Норвегия и Германия, той е живял известно време там, ще си говорим за книги може би, защото харесваме едни и същи автори, доколкото ми е споделял. Не мисля, че би опитал да го направи с мен, не изглежда такъв човек, но ако стане, ще му кажа, че не искам. Не приемах това толкова насериозно, но като чета коментарите ви започвам да се притеснявам. Ще кажа на майка ми, че отивам там, разбира се. Тя има много добро мнение за него, въпреки че само два-три пъти го е срещала на родителски срещи, но... аз не съм ѝ казвала, че го харесвам или нещо подобно. Не бих ѝ признала, че имам чувства към него, защото тя може да се почувства виновна, да иска да ме премести някъде другаде, а аз след като вече... той знае, че го харесвам, няма смисъл да се местя, ще изглежда като че ли бягам, не искам това. Написах го на един дъх, хаха.
    Последно редактирано от Challenger : 02-26-2015 на 12:25

Град
    Малииии, много си романтична, душичка Девствена до сватбата ми се струва вече малко в повече, но това са си лични решения, всеки сам си ги взема
    Надявам се да не останеш разочарована от цялата тази ситуация и начина, по който може да се развие твоята история. Аз лично бих била доста притеснена да отида сама в апартамента на мъж, не знам, дано да бъркам, може наистина да си поговорите, да ти помогне някак да го превъзмогнеш това "влюбване"...

Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Малииии, много си романтична, душичка Девствена до сватбата ми се струва вече малко в повече, но това са си лични решения, всеки сам си ги взема
    Надявам се да не останеш разочарована от цялата тази ситуация и начина, по който може да се развие твоята история. Аз лично бих била доста притеснена да отида сама в апартамента на мъж, не знам, дано да бъркам, може наистина да си поговорите, да ти помогне някак да го превъзмогнеш това "влюбване"...
    Изглежда несериозно, наясно съм, но вече година и половина продължава - ако беше просто харесване щеше да премине, нали? Пък аз още имам надежди, че той ще ме обикне и ще ме изчака да порасна, да не съм му ученичка вече.

Град
    Звучи красиво, но не мисля, че ще се получи... Ти си млада, имаш целия си живот пред себе си, но ако се поставиш на негово място ще видиш, че може би за него нещата не стоят така. Чисто и просто хората имат потребности, желания, нужди... А и твоето може да отмине с времето, да, влюбена си явно, всички сме били влюбени и е отминавало... Сега, когато си му споделила и ти е олекнало може би ще ти е по-лесно да го преодолееш или да се примириш със ситуацията.

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Чудя се за какво бяха всички подигравки към колежката? Нали не смятате, че човек решава в кого да се влюби? Всичко става изведнъж, изпитвал съм го няколко пъти, но последния беше най-сериозен.
    Challenger, не се засягай, но смятам, че няма шанс да сте заедно, а и смисъл няма.

Не се засягам, знам, но не губя надежда, отчаяна съм и съм влюбена. Тук само дърдоря, обаче не знам какво да направя, за да го забравя, а и не знам дали искам да го забравя. Да го познавахте, и вие щяхте да се влюбите.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...591c68a22f.jpg - от Pinterest намерих това. Ъъъ, нямам представа кой е човекът на снимката, но толкова много си приличат, че не е истина. Само дето той има по-дълга коса. <3 <3

Град
    На мен ми стана много любопитно на колко е години,няма ли как да разбереш?

На 38 е, рожденият му ден е след три месеца.

нЯМа да чета всичко, но трябва да знаеш, че чувствата са временни. Като спреш да го виждаш след някоя др година, ще го забравиш. Тва е. Няма начин, никакъв начин да бъдете заедно. Не си единствената, много хора са го преживели.

От две години изпитвам същите чувства, ти как мислиш?

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    А през тези две години харесвала ли си/имала ли си някакви увлечения към други момчета?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си