- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Любовни дръжки :D
Истината е ,че не съм пълна.Мога дори да твърдя ,че съм с много по-добро тяло от повечето момичета ,които познавам ,обаче имам паласки или любовни дръжки ли к'ви саИ НЕ СЕ МАХАТ ! Пробвала съм с упражнения само за тях ,защото по принцип тренирам цялото тяло,с диета и не ,и не.Ако можете да ми кажете нещо ,защото съм пред отказване ,а не трябва защото е ужасно грозно и на фона на тях не виждам смисъл да тренирам изобщо още ,развалят всичко.*Може да си се посмеете* та въпроса ми е някакво решение има ли изобщо ?
![]()
Я дай снимка да видим?
Структурата на майка ти каква е?
Някои просто са така развити, както има мъже с много тесни рамене и седат като елхичка..
Майка ми е пълна ,ама има 2 деца и е на години ,като млада е била слаба ,само краката и са били пълни ,даже тате ми е казвал ,че е била с много тесен кръст и можел да я хваща само с една ръка ,което oh well не ми се вярва многоТъй като тя е ниска ,а аз съм висока смея да твърдя ,че приличам на баща ми повече
а той е висок и има хубаво тяло ,дори сега.Не искам да се снимам,спада ми рязко самочувствието
DDDD
Значи според теб имаш хубаво тяло, но не искаш да се снимаш, защото ти спада самочувствието? Ебем ти логиката.
Това е като да отидеш на уролог и да те е срам да си свалиш гащите.
Иначе съм чувал, че въртенето на обръч помага, според мен ходи да тичаш и спри да тъпчеш "свинско с пържоли".
n00bs
Тя може само да си внушава че има такива
То и аз имам любовни дръжки, но е от мускул, демек ханша ми е по-широк от талията. При всички всъщност ханша е по-широк от талията, при някой е доста по-очевадно, при други не.
При теб явно е по-голяма разликата и се притесняваш излишно...
Най-добрия начин да прикриеш паласките е като изградиш едно солидно шкембе, което да привлича вниманието![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Смея да твърдя, че упражнения за паласки няма. При достатъчно нисък процент мазнини трябва да се изчистят, т.е. отслабваш и няма паласки. Освен ако гена ти не е някъв нещастник и да си влачиш паласките и при примерно 15% bf.