- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Геополитика и конфликти!
ама малко ми е странно тая история как украинската му приятелка манекенка изведнъж е поискала той да я разходи точно на някакъв си мост където нямало пукнат човек освен тях двамата и как тя остава жива без драскотина защото убийците решили да оставят да има свидетел.
не знам.
Това е идеята на показните убийства, а в голям град като Москва, едва ли в 23:30 (тогава е станало убийството), е било празно по цялата улица, има доста свидетели, не могат да убият всички. А зависи от какво разстояние и кой е стрелял, че да не я уцелят. И да има свидетели, които са видели цвета на колата и че няма номера.
Според мен са го убили хора които подкрепят Путин, но не го е поръчал самия Путин, тъй като той едва ли е толкова глупав да го направи по тоя начин, в този момент точно. Другата възможна версия за мен е свързана с бизнес делата му. Всеки криминалист може да потвърди, че тъпотии от сорта на ревност, не ги правят по този начин, а по-лично.
n00bs
И във връзка с това - представи си за момент, че имаш намерението Борисов да гърмиш или някой друг бг политик. Ми то ако излезеш с кола без номер, буквално след 5 минути са те спряли за проверка.И да има свидетели, които са видели цвета на колата и че няма номера.
И ако е Русия, следват 2 варианта :
1. руснак си (или говориш перфектен руски и имаш фалшиви документи) и намираш някъв начин да се обясниш и да не се стигне до това да те претърсят -- при което ще намерят оръжието и ще изгърмиш -- Съвсем настрана, че аз ако съм в тайните служби и планирам такава мизерия, в никакъв случай не бих я поверил на гражданин на чужда държава
2. не си руснак и директно ще те джобят и ще стане скандал като излязат по вестниците новините 'Въоръжен агент на ЦРУ арестуван в Москва' или нещо от тоя род
Смис ... как дори си го представяте това някой по толкова безцеремонен начин, баш до Кремъл, да се опита да направи нещо подобно.
Ако го беше гръмнал снайперист поне щях да ви разбера как ви идват на ума тия теории. Ама от кола да го застрелят баш насред Москва, до кремъла, чужди агенти .... ъххххх
Това с популярността е пълен смях. Все едно през 1980-та да ми се обадят и да ме питат дали харесвам Тодор Живков.
И ЦРУ са се проваляли, както и ФБР. Дори компютрите бъркат в някакъв момент, какво остава за хора, при това група от хора. Всеки следващ човек увеличава шанса за провал.
n00bs
Ами те вече УЖ са проверили 3 коли, които са били предполагаеми, но нищо.
" страшно рисковано да направиш нещо такова. Къде по-мизерни неща ми хрумват, с които бих могъл да компрометирам Путин"
за това и казвам, че не вярвам и Путин да го е поръчал, през 2006 май беше тоя руснак, който го отровиха с полоний, ето това прилича повече на убийство на хора от КГБ, вместо разстрел на подобно място в Москва
та аз съм на мнение, че най-вероятно са криворазбрани "патриоти", които не осъзнават последствията след нещо такова
и както казах другата ми версия си остава за бизнеса на тоя човек, нямам идея точно с какво се е занимавал
n00bs
Винаги може да избягаш нанякъде и да си сложиш в някоя уличка обратно номерата. Това отнема буквално минута, ако щеш и на ръка да ги слагаш. Но това е информация и от медиите и много неща могат да се променят. Иначе в тоя ред на мисли, един от "селото", си жули с мотора, из "селата", из нашия край, без номера на мотора. Полицията не може да докаже, че е той, защото е с каска, а мотор в тях няма.
n00bs