.
Отговор в тема
Страница 7 от 61 ПървиПърви ... 345678910111757 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 1511
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Премести се в темата за вицове, поне размишленията ти да ги пишеш на правилното място.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Тези източници не са познати в пещерата на папугай.
    Welcome to the Jungle...

Ама ествествено, че се отразява, същото е и ако се роди теле с две глави, от ден до пладне.
    Думите ми бяха, че на Путин му е през кура за тая отрепка и не би си мръднал пръста срещу него, а не, че сега не се интересува. Това е удар срещу държавата му, той не е няква маймуна като Обама, на който не му пука, че трепят роднините му по улиците в щатите.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Къде ще го има тоя отзвук
    Очевидно деменцията ти е достигнала неподозирани висоти.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Очевидно деменцията ти е достигнала неподозирани висоти.
    Защото си тъп като гъз и отзвук го разбираш само по един начин - като новина, е не понеже е нещо значимо.

Мега фен
    а, начи има Путин достатъчно акъл, че да не убива някого публично, ама няма достатъчно акъл, че да му е ясно, че ако убие някого публично, глупаците веднага ще скокнат с тезата, че е 'прекалено очевидно => абсурд да е работа на КГБ'. Полезни идиоти.

А наскоро от Новая Газета казаха, че разполагат с документи, ДОКАЗВАЩИ, че нашествието в Украйна е планирано още преди протестите в Украйна. Нищо чудно и снайперистите да са били руски

Типично по фашистки - крадеца вика дръжте крадеца.

отзвук го разбираш само по един начин - като новина, е не понеже е нещо значимо.
    Отзвук е синоним на отзив - нещо, което предизвиква реакция/мнение/коментар. А такива имаше достатъчно.

Очевидно са изпълнили задачата си, щом са достигнали дори до твоята родна пещера.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    а, начи има Путин достатъчно акъл, че да не убива някого публично, ама няма достатъчно акъл, че да му е ясно, че ако убие някого публично, глупаците веднага ще скокнат с тезата, че е 'прекалено очевидно => абсурд да е работа на КГБ'. Полезни идиоти.

А наскоро от Новая Газета казаха, че разполагат с документи, ДОКАЗВАЩИ, че нашествието в Украйна е планирано още преди протестите в Украйна. Нищо чудно и снайперистите да са били руски

Типично по фашистки - крадеца вика дръжте крадеца.
    И всичко това "съвсем случайно" се разиграва само 2 дни преди обявения национален протест на опозицията, където вероятно Немцов щеше да оповести публично въпросното разследване. Деба съвпадението.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    не виждам какво въобще му се обяснявате 30 и кусур годишен, а поне 2 пъти седмично, някой го прави на гъз в тийн форум
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    И всичко това "съвсем случайно" се разиграва само 2 дни преди обявения национален протест на опозицията, където вероятно Немцов щеше да оповести публично въпросното разследване. Деба съвпадението.
    Къв национален протест, 85% от руснаците подкрепят Путин, а Немцов беше спряган за наследник на Елцин, защото също като Елцин е прост галош, който би продал и майка си.

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    не виждам какво въобще му се обяснявате 30 и кусур годишен, а поне 2 пъти седмично, някой го прави на гъз в тийн форум
    Повторението на една и съща глупост не я превръща в истина.
    Та продължавай, ти като нямаш аргументи, ще разчиташ на празни думи, които се приемат от прости хора.
    Още в началото ти го написах - толкова си зле, че още с първите си думи пишеш пълна глупост, защото си толкова информиран.
    Последно редактирано от papugai : 02-28-2015 на 10:13

Град
    Niggaland
    Повторението на една и съща глупост не я превръща в истина.
    Та продължавай, ти като нямаш аргументи, ще разчиташ на празни думи, които се приемат от прости хора.
    Още в началото ти го написах - толкова си зле, че още с първите си думи пишеш пълна глупост, защото си толкова информиран.
    аххахахаххаахах я си виж постовете и кажи ми в колко от тях има линк към информация ?!
    ти сериозно ли ти буквално се описа, как пишеш във форума, празни приказки, без покритие от никъде

считай, че за тая седмица и сам успя да се направиш на гъз
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    аххахахаххаахах я си виж постовете и кажи ми в колко от тях има линк към информация ?!
    ти сериозно ли ти буквално се описа, как пишеш във форума, празни приказки, без покритие от никъде

считай, че за тая седмица и сам успя да се направиш на гъз
    Твоята информация я знаем, все към едни и същи сайтове, защото на теб дори не е нужно да ти промиват главата, тя по начало си е празна.

педофил-мазохист, това е някаква нова, интересна порода.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    ае да свършим нещо полезно - да пребием педофила.
    community service

Ако го направим, той подаде жалба срещу нас в льолинското районно и после ще ни изобличи в ПИК.
    Може дори да се оплаче на Бат' Сали, все пак е сред гласоподавателите му. :>
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    ама малко ми е странно тая история как украинската му приятелка манекенка изведнъж е поискала той да я разходи точно на някакъв си мост където нямало пукнат човек освен тях двамата и как тя остава жива без драскотина защото убийците решили да оставят да има свидетел.

не знам.

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ама малко ми е странно тая история как украинската му приятелка манекенка изведнъж е поискала той да я разходи точно на някакъв си мост където нямало пукнат човек освен тях двамата и как тя остава жива без драскотина защото убийците решили да оставят да има свидетел.
    не знам.
    Това е идеята на показните убийства, а в голям град като Москва, едва ли в 23:30 (тогава е станало убийството), е било празно по цялата улица, има доста свидетели, не могат да убият всички. А зависи от какво разстояние и кой е стрелял, че да не я уцелят. И да има свидетели, които са видели цвета на колата и че няма номера.
    Според мен са го убили хора които подкрепят Путин, но не го е поръчал самия Путин, тъй като той едва ли е толкова глупав да го направи по тоя начин, в този момент точно. Другата възможна версия за мен е свързана с бизнес делата му. Всеки криминалист може да потвърди, че тъпотии от сорта на ревност, не ги правят по този начин, а по-лично.
    n00bs

Мега фен
    е ЦРУ са 100%

ае я да ти чуя мнението, Ефенди.

Представи си за момент, че от ЦРУ вярно вземат, да планират нещо такова и да се издънят. Представи си просто какъв грандиозен скандал ще стане, какви последствия ще има за САЩ това и колко добре ще дойде да Путин и компания. Той Путака буквално ще му циментират реториката ако се издънят по подобен начин.
    Ще си каже човек 'е хубу, прав си, ама те от ЦРУ не са толкова глупави и ще внимават'.
    Еми окей, ще внимават, ще внимават, ама и руснаците имат тайни служби и контраразузнаване, пък да не говорим за китайците.
    А Китай ще им е манна небесна САЩ ако си компрометират външната политика по подобен начин.

Та в тоя ред на мисли, ти ако имаш намерението да стъпчеш Русия 'отвътре', ще рискуваш ли толкова много за толкова малко ?
    К'во ще спечелят САЩ от това ? Поредния скандал ще стане сега в международната политика, ама вътре в Русия нищо няма да се промени. Малко хора ли измряха по съмнителен начин досега ?

Та кажи ми сега - ти би ли рискувал толкова много за толкова малко ?

Мега фен
    И да има свидетели, които са видели цвета на колата и че няма номера.
    И във връзка с това - представи си за момент, че имаш намерението Борисов да гърмиш или някой друг бг политик. Ми то ако излезеш с кола без номер, буквално след 5 минути са те спряли за проверка.
    И ако е Русия, следват 2 варианта :
    1. руснак си (или говориш перфектен руски и имаш фалшиви документи) и намираш някъв начин да се обясниш и да не се стигне до това да те претърсят -- при което ще намерят оръжието и ще изгърмиш -- Съвсем настрана, че аз ако съм в тайните служби и планирам такава мизерия, в никакъв случай не бих я поверил на гражданин на чужда държава
    2. не си руснак и директно ще те джобят и ще стане скандал като излязат по вестниците новините 'Въоръжен агент на ЦРУ арестуван в Москва' или нещо от тоя род

Смис ... как дори си го представяте това някой по толкова безцеремонен начин, баш до Кремъл, да се опита да направи нещо подобно.

Ако го беше гръмнал снайперист поне щях да ви разбера как ви идват на ума тия теории. Ама от кола да го застрелят баш насред Москва, до кремъла, чужди агенти .... ъххххх

Мега фен
    не знам дали е цру, не знам дали е путин, не знам каква полза има сащ от това, не знам каква полза ще има путин с 85% популярност в страната и много хора по света са си изградили добри отзиви за него и сега това.
    не знам защо му е на някой, който запада го изкарва, че се държи като диктатор, а той отрича, и с това да потвърждава че е такъв.

на мен от това убийство ми остават само неприятни впечатления за русия, ето това може би печели извършителя на убийството и нова доза медийна помия срещу русия и путкин.

цру не може да се провали, те превръщат и провалите в своя полза.
    Последно редактирано от defender : 02-28-2015 на 11:17

Град
    Niggaland
    Винаги може да избягаш нанякъде и да си сложиш в някоя уличка обратно номерата. Това отнема буквално минута, ако щеш и на ръка да ги слагаш. Но това е информация и от медиите и много неща могат да се променят. Иначе в тоя ред на мисли, един от "селото", си жули с мотора, из "селата", из нашия край, без номера на мотора. Полицията не може да докаже, че е той, защото е с каска, а мотор в тях няма.
    n00bs

Град
    Niggaland
    Това с популярността е пълен смях. Все едно през 1980-та да ми се обадят и да ме питат дали харесвам Тодор Живков.
    И ЦРУ са се проваляли, както и ФБР. Дори компютрите бъркат в някакъв момент, какво остава за хора, при това група от хора. Всеки следващ човек увеличава шанса за провал.
    n00bs

Мега фен
    еми хуу, да речем, че ще сменяш номерата

В Русия сички таратайки са с камери доколкото знам по закон.

Сега колко му е полицията да прегледа записи от светофари / банкомати / охранителни камери в района, да запише номерата на всички коли, пътували в тази посока и да вземе записите от собствениците.

Все на 1 от тях (ако не и на доста) ще се появи тази кола.

Нз мен ми се струва страшно рисковано да направиш нещо такова. Къде по-мизерни неща ми хрумват, с които бих могъл да компрометирам Путин ако ми беше зор, ама това ... твърде рисковано е.

Град
    Niggaland
    Ами те вече УЖ са проверили 3 коли, които са били предполагаеми, но нищо.
    " страшно рисковано да направиш нещо такова. Къде по-мизерни неща ми хрумват, с които бих могъл да компрометирам Путин"

за това и казвам, че не вярвам и Путин да го е поръчал, през 2006 май беше тоя руснак, който го отровиха с полоний, ето това прилича повече на убийство на хора от КГБ, вместо разстрел на подобно място в Москва
    та аз съм на мнение, че най-вероятно са криворазбрани "патриоти", които не осъзнават последствията след нещо такова
    и както казах другата ми версия си остава за бизнеса на тоя човек, нямам идея точно с какво се е занимавал
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си