.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Според мен го прави защото е гъз
    Как можеш да спреш това? Аз бих направила следното - отивам при него и със супер шеговит тон му заявявам - ако се държиш така с всяка своя "тайна обожателка" ще си остарееш и умреш девствен Или нещо подобно.
    После му обясни, че го харесваш , като приятел и че не си вярвала, че може да е такъв пуяк и да се държи толкова тъпо, само защото някоя си му е казала, че ти го харесваш. Ако беше истински пич, щеше да дойде и да те пита вярно ли е и да ти каже очи в очи можеш ли да се надяваш или не.
    Просто отнеси нещата на бъзик, за да си оправите отношенията и поне приятели да сте, а колкото до харесването и т.н. моя съвет е да си намериш някой друг, защото тоя определено е дечко и явно не е за теб
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Според мен го прави защото е гъз
    Съгласна
    Видял те е, че нямаш и грам самочувствие, понеже що за човек би си избрал този ник и е решил да издевателства над теб.

Anonymous2712
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Съгласна
    Видял те е, че нямаш и грам самочувствие, понеже що за човек би си избрал този ник и е решил да издевателства над теб.
    (Аз съм TheUgliestGirl) Избрах си този ник защото...не знам всъщност.Но така или иначе сега си направих нов профил. Относно до самочувствието- наистина не е кой знае колко голямо, не се смятам за най-красивата, но гледам да не го показвам пред другите, защото знам че някои хора ще го използват срещу мен. Всеки мой познат би ти казал, че имам.
    Последно редактирано от Anonymous2712 : 03-05-2015 на 19:19

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си