- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо го прави?
Според мен го прави защото е гъз
Как можеш да спреш това? Аз бих направила следното - отивам при него и със супер шеговит тон му заявявам - ако се държиш така с всяка своя "тайна обожателка" ще си остарееш и умреш девственИли нещо подобно.
После му обясни, че го харесваш , като приятел и че не си вярвала, че може да е такъв пуяк и да се държи толкова тъпо, само защото някоя си му е казала, че ти го харесваш. Ако беше истински пич, щеше да дойде и да те пита вярно ли е и да ти каже очи в очи можеш ли да се надяваш или не.
Просто отнеси нещата на бъзик, за да си оправите отношенията и поне приятели да сте, а колкото до харесването и т.н. моя съвет е да си намериш някой друг, защото тоя определено е дечко и явно не е за теб
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
(Аз съм TheUgliestGirl) Избрах си този ник защото...не знам всъщност.Но така или иначе сега си направих нов профил. Относно до самочувствието- наистина не е кой знае колко голямо, не се смятам за най-красивата, но гледам да не го показвам пред другите, защото знам че някои хора ще го използват срещу мен. Всеки мой познат би ти казал, че имам.
Последно редактирано от Anonymous2712 : 03-05-2015 на 19:19