.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 393

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    С ниско кръвно съм, опитвам се да пия вода по време на тренировка, да. Така по глътчица между сериите.

Това ми е проблемът, буквално за втори път ги правя тия упражнения и ги правя със смешно малко кила. Клековете на Смит машината ги правя с 20 кг, там щангата не тежи. Мъртвата тяга е с 20 кг тежести плюс щангата, която е още 20.
    Не е много изобщо, даже ме е срам да обяснявам, че тренирам крака, щото има мацки, дето клякат свободно с по 80-100 кила. Ама на мен и това ми е трудно, и ми тежи, и ме задъхва, явно краката са ми слаба зона.
    Та, мисълта ми е, че няма накъде да ги свалям тия кила.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    С ниско кръвно съм, опитвам се да пия вода по време на тренировка, да. Така по глътчица между сериите.

Това ми е проблемът, буквално за втори път ги правя тия упражнения и ги правя със смешно малко кила. Клековете на Смит машината ги правя с 20 кг, там щангата не тежи. Мъртвата тяга е с 20 кг тежести плюс щангата, която е още 20.
    Не е много изобщо, даже ме е срам да обяснявам, че тренирам крака, щото има мацки, дето клякат свободно с по 80-100 кила. Ама на мен и това ми е трудно, и ми тежи, и ме задъхва, явно краката са ми слаба зона.
    Та, мисълта ми е, че няма накъде да ги свалям тия кила.
    Само от това, че си с ниско кръвно, дори и да клякаш без кила, пак може да ти прилошее, защото кръвното ти пада още.
    Дори съм сигурен, че понякога когато ти прилошее те избива и на потене. Просто ти е по-бавен притока на кръв към мозъка, от хората с кръвно 120/80 ...

Довечера като се прибера в нас, ще ти драсна лично, какво да НЕ правиш, за да не ти прилошава, сега нямам просто времето да обясня...
    Последно редактирано от VinDiesel : 03-05-2015 на 17:13

Мега фен Аватара на Rakshy
    Не си купувай глутамин, юслес е. Едно време са го продавали като топъл 'леб, защото "спира изяждането на мускулите" бля бля... Напоследък излезнаха много проучвания, които доказват, че специалната суплементация с глутамин не помага по никакъв начин. И да има ефект той е толкова минимален, че не си заслужава дадените пари.

А т'ва с BCАА-тата е такова плацебо, че напра'о не вЕрвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си