Оооо, ама и вие сте едни моралисти. И как без да познавате човека го разчетохте, като отворена книга
На мен пък ми се е случвало да тръгна с момче (мъж), който си имаше приятелка. В началото не знаех, че има и затова се впуснах, когато разбрах той ме увери, че ще я зареже и така и стана, заряза я , след което бяхме 4 години заедно, през това време дори не е погледнал друга, знам го, защото бяхме буквално нон стоп заедно, дори работехме на едно и също място. Така... Накрая аз го оставих, защото си бях паднала по друг, не съм му изневерявала, веднага щом усетих влечение към другия прекратих връзката. Ест с другия нищо не стана, но както и да е. Мисълта ми е, че не всичко е черно и бяло, затова трябва да обмисляш всички възможни варианти и да прецениш можеш ли да живееш, като "втора цигулка" и смяташ ли, че наистина има шанс да станеш "Номер 1"
Дори и в някакви супер минимални и изключителни ситуации може да се окаже, че въпросния просто е чакал теб. Хората се променят, когато намерят половинката си, знам го от опит, на мен ми се случи. Точка