.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Hybrid View

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Не ми разбрахте коментара, защото и аз не можах, да обясня, каквото мислех…..

Трябваше да го обясня, както Азис проби и направи пари от външния си вид и, педе…….. си изпълнения.

Както и да е.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Не ми разбрахте коментара, защото и аз не можах, да обясня, каквото мислех…..

Трябваше да го обясня, както Азис проби и направи пари от външния си вид и, педе…….. си изпълнения.

Както и да е.
    Душата, провокативният начин на живот на звездите от край време привлича внимание. За пример ще ти дам Мерилин Монро. Не мисля, че има смисъл да коментирам просто. Просто в изкуството трябва да привлечеш с нещо, за да бъдеш успешен. Да не говорим, че антирекламата е най-добрата реклама.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Душата, провокативният начин на живот на звездите от край време привлича внимание. За пример ще ти дам Мерилин Монро. Не мисля, че има смисъл да коментирам просто. Просто в изкуството трябва да привлечеш с нещо, за да бъдеш успешен. Да не говорим, че антирекламата е най-добрата реклама.
    Отказвам се да мисля по този въпрос, все едно не съм писал нищо в темата.....
    Днес направо съм:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си