.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 393

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Краката й не са къси, девойката е висока 1.70+ и е с хубави пропорции - тоест, долната част е по-дълга от горната, просто не може да се снима. Е, и да, когато е с толкова тренирани крака, нормално да им отнеме малко от оптическата дължина.
    Нали се сещате, че краката й не са станали по-къси реално откакто тренира. Разгледайте й снимките от преди.

Второ, малко храна за размисъл:
    Когато аз съм подходила добронамерено към нея, никога не ми се е сопкала и дръвчила, даже е отделяла време да ми пише километрични постове Защо ли към вас не е мила?
    Ми и към мен така да се отнасяха, и аз нямаше да съм.

Освен това... като се броите за по-зрели, подходете със снизхождение. Учи се, баш в тоя суперкатегоричен период е, дето всичко знае и прави на пух и прах всеки, който не е с нейното виждане. Още не съумява да прецени чие мнение има значение за нея и чие - не, за да махне с ръка и да каже "Ми, като не ме харесваш биг дийл, няма да се доказвам на непознати". Учи се обаче.
    Не знам, нямате ли по-малки братя, сестри, братовчеди, за да го знаете това?

Просто е смешно да си отделяте от времето да коментирате някого, за когото смятате, че ви е под нивото. И то как да го коментирате - със затапки в стил детската градина. Ами, тъпо е. Не е поведение на зрял човек.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-08-2015 на 09:43

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Краката й не са къси, девойката е висока 1.70+ и е с хубави пропорции - тоест, долната част е по-дълга от горната, просто не може да се снима.
    А има жени със 120см крак при 180см височина, което вече е нормално и красиво, а нейния проблем не е снимането, защото тя има и видео как тренира.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си