- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Горене мазнини
бтв ракши на ко състезание каза, че ще ходи вафълс
на параолимпийски бикини фитнес ли
Престанете хора, не съм фейк. Регистрирах се преди 1 година, но не бях писал, само четях от време на време. Сега се активизирах.
хахах
на вафълс, докато я чукат не искат да й слагат кашон на главата, а на краката
Обаче яко си я храните, а нея дори я няма отдавна май във форума... злобари![]()
вин, много си непроницателен, просто е забавно, иначе аз съм казвала, че е пускала снимки, дето си е добре -.-
защо виндизел изявява такъв морал
сиг иска да вкара на вафличката заден фал
Доообре, тогава само Galaxy Beats (GBFL).
Ама ти сериозно ли? За глухите камбаната не бие по два пъти.
Ем някакво момиче с къси крака, до колкото разбрах. Каква е, що е и как изведнъж стана атракция не зацепвам :д
https://www.facebook.com/PetyaGeorgievaFitness/timeline е тая мърша
Преди пишеше редовно общо взето едно и също на всеки постМного я хейтиха, че краката ѝ изглеждат къси ии да.
главно, защото е тъпа ;/
знаете ли къде казват, че е на вафълс мозъкът
в краката, щото и липсват
Краката й не са къси, девойката е висока 1.70+ и е с хубави пропорции - тоест, долната част е по-дълга от горната, просто не може да се снима. Е, и да, когато е с толкова тренирани крака, нормално да им отнеме малко от оптическата дължина.
Нали се сещате, че краката й не са станали по-къси реално откакто тренира. Разгледайте й снимките от преди.
Второ, малко храна за размисъл:
Когато аз съм подходила добронамерено към нея, никога не ми се е сопкала и дръвчила, даже е отделяла време да ми пише километрични постове Защо ли към вас не е мила?
Ми и към мен така да се отнасяха, и аз нямаше да съм.
Освен това... като се броите за по-зрели, подходете със снизхождение. Учи се, баш в тоя суперкатегоричен период е, дето всичко знае и прави на пух и прах всеки, който не е с нейното виждане. Още не съумява да прецени чие мнение има значение за нея и чие - не, за да махне с ръка и да каже "Ми, като не ме харесваш биг дийл, няма да се доказвам на непознати". Учи се обаче.
Не знам, нямате ли по-малки братя, сестри, братовчеди, за да го знаете това?
Просто е смешно да си отделяте от времето да коментирате някого, за когото смятате, че ви е под нивото. И то как да го коментирате - със затапки в стил детската градина. Ами, тъпо е. Не е поведение на зрял човек.
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-08-2015 на 08:43
Вафлата, така като я гледам си прогресира. Все пак я знам от над 5 години и знам какво седмокласниче беше в тоя форум, когато бях активен. Дали одобрявам визията й е отделен въпрос, но тя поне си следва нейните цели.
Жалко, че фен базата на бикини моделите е представена 90% от хронични мастурбатори.
Чийрс.
Интересно, да обсъждаш някой, който вече го няма…