Заради себе си на първо място, но да, и заради него. Съгласна съм на 100%, че който се колебае, не трябва да прави секс, но едва ли човек на 21 стои толкова време на сухо и по никакъв начин не му липсва секс. Хора всякакви, ако са се намерили такива нежелателни и това не им пречи-добре, но ако случая не е такъв, по-добре да не го мъчи. Дали ще прави секс с него, или ще го остави вече си е нейна работа, просто връзки, в които на партньорите им липсва нещо, са безсмислени според мен.
Да не го мъчи?
Ултиматумите не са добра опция за успешна връзка.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
от прочетеното не изглежда като той да е възнегодувал
а и дори да го направи единствените варианти които виждам са да търпи или да я оставя
а не тя да се чувства длъжна да прави секс ако не иска
А каква може да бъде причината да не иска да прави секс с човек, с който е 2 години? Никой не говори за дълг, липсата на желание е странното.
А ултиматум е също и 'няма да правим секс или няма да правим секс и ще се разделим'. Липсата на секс също не е предпоставка за успешна връзка.
Едно е да не е най-важното, друго е да липсва съвсем.
Аз също смятам, че точно пък ти въобще не си модел за подражание не само на тинейджъри. Ясно е, няма точна година от живота ти, в която си длъжен да правиш секс, защото би бил задръстен.
В темата не става дума за самото сефте, тук си говорим за 2 годишна връзка, абстрахирай се от годините им, това нормално ли е за теб???
Да си 2 години с някой, без да сте правили най-сладкото нещо в тоя живот?
102 вече каза: който се чуди, по-добре да не го прави.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Разбирам защо за теб е ненормално, но за мен не е. Surprise.
Осъзнавам, че се чувстваш засегнат и приемаш коментарите "против" лично поради лайфстайла си, за което не те съдя. Всеки има право да си живее живота както намери за добре, стига да не нарушава правата на околните.
Факт е, че никой не обича да го критикуват.
Последно редактирано от dreamwalker : 03-11-2015 на 15:22
Аз явно не разбрах,за вас не е проблем и няма нищо странно в това партньорът ви да не ви привлича сексуално, така ли излиза?
Аз по-скоро клоня към мнението на Вин. Когато се чудиш дали да направиш нещо, по-добре го направи, за да не съжаляваш после. Ами ако момчето е адски стеснително и чака момичето да направи крачката? Отделен въпрос е дали някое момиче би искало такъв човек до себе си.
Дриймуокърке,не ми отговори на въпроса.
Когато съм обвързана, гледам само на приятеля си като сексуален обект, да. Мога да оценя, че някой мъж е красив/секси/тн, но нямам желанието да спя с него.
Вие хубаво си спорите но темата най вероятно е трол
Иначе не е нормално да са заедно 2години и на тази възраст на която са да не се правили секс(заедно)
Разбирам, че е супер потресаващо и смешно, момичето да се предлага или да се чуди дали и се е*е или пикае, но не мислите ли че е и също толкова смешно/странно да си с някой толкова време и да не сте се докосвали
Когато тя е била на 16 а той на 19 какво са виждали един в друг ако сексуалното и визуалното привличане не е най важното в една връзка?(не казвам, че е, визирам конкретния случай)
Последно редактирано от hheh : 03-11-2015 на 15:51
Вече ми отговори на въпроса в допълнението на коментара ти. Не знам защо мислиш, че приемам коментарите лично?
В други теми, след като аз съм се изказал първо, ти също пишеш градивно-критически пост.
Както и в тази тема също се изказа, да не ни слуша нас, хората които се изказахме 1-ви. Дори и на стадо станахме, защото й даваме единодушни отговори, които пък са различни от твоето и хората мислещи като теб. Това не ви ли прави и вас стадо, или се бъркам?
Май ти приемаш различните коментари на мнозинството твърде лично? Аз не мисля също, че нарушавам правата на който и да било с коментарите си, аз изказвам мое лично мнение, базирано на моя начин на живот, на моя начин на мислене и т.н.
Друг е въпросът, че това няма как да стане.....
Уважавам много от коментарите ти, доста от тях съвпадат и с моето мислене, но коментари като в тази тема......
Аз лично бих се чувствал обиден от факта, че дадено/а момиче или жена, две години не искат да бъдем интимни, това означава най-малкото, че 2 години тя ми е нямала доверие.
Последно редактирано от VinDiesel : 03-11-2015 на 16:21