Първоначално написано от
npp
ако наистина го искаш, тогава бъди сигурен, че Отца и Исус не са против, понеже тяхната цел/мисия/работя не е да лишават човеците от добрите неща, от които се нуждаят, но да им ги осигуряват, просто трябва да (по)търсиш докато не намериш, а особено сега светът е пълен с жени(и момичета), няма как да не намериш, понеже с всяка изминала година популацията на планетата нараства, лично аз съм се регистрирвал в сайтове за запознанства, и от опит съм разбрал, че светът е пълен с момичета/жени, които си търсят приятели, а на въпроса дали ще можеш да имаш най-класна руса красавица, регистрирай се в максимум брой сайтове за запознанства и не стой за да не кажеш после защо Бог не ми даде, понеже все пак и жените са човеци, а Бог не е хипнотизиращ чародей, който промива мозъците на руси мадами за да ти ги праща, все пак и те са същества с право на свобода, свободна воля и личен избор, и все пак дори и това е възможно, сега си спомних как веднъж Му се бях помолил да ми прати жена, и се наредиха цяла опашка красавици пред нас, даже бяха дошли от телевизията да го отразят