.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 414

Hybrid View

Супер фен Аватара на Corb1225
    Според мен истината за Херкулеса е, че живее на социални помощи и обвинява майка си, че го е родила недъгав. Тук уточнявам, че можеш да си недъгав и без да мразиш никой, и да си стойностен човек. Освен това си фантазира да има много пари и голямо семейство, странно защо съставено само от жени. Но знае, че това няма как да се случи и мрази жените още повече.

Голям фен Аватара на Ospi
    Пича изразява мнение, нали ме в демокрация . Хайде стига сте го съдили, като не ви харесва мнението му го оставете. Да го промените няма, а да наричате него болен говори че сте мърша.

Aз лично намирам мнението му за крайно.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Ospi Виж мнението
    а да наричате него болен говори че сте мърша.
    .
    А ти що съдиш?

Супер фен Аватара на Corb1225
    Цитирай Първоначално написано от Ospi Виж мнението
    Пича изразява мнение, нали ме в демокрация . Хайде стига сте го съдили, като не ви харесва мнението му го оставете. Да го промените няма, а да наричате него болен говори че сте мърша.

Aз лично намирам мнението му за крайно.
    Нещо лошо в болните хора ли намираш, глупак? Усещам дискриминация.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Според мен истината за Херкулеса е, че живее на социални помощи и обвинява майка си, че го е родила недъгав. Тук уточнявам, че можеш да си недъгав и без да мразиш никой, и да си стойностен човек. Освен това си фантазира да има много пари и голямо семейство, странно защо съставено само от жени. Но знае, че това няма как да се случи и мрази жените още повече.
    То според теб, може да се окаже че земята е плоска, лежи на гърбовете на четири слона, а облаците са от памук. И като гледам аватара ти, личи си кой, майка му го е родила недъгав, и живее от социални помощи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си