.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 414

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Да видим, херкулесчо... Ти си на около 40, щом имаш толкова големи деца. Имаш жена и две дъщери, които считаш за ненужни боклуци, но харчиш за тях няколко хиляди за един ден.
    Или, както се изразиха по-горе си мишле, настъпено по опашката с токче, или си обикновен трол.
    Трол май не си, щото и по-рано съм ти засичал глупостите, така че остава първото...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Да видим, херкулесчо... Ти си на около 40, щом имаш толкова големи деца. Имаш жена и две дъщери, които считаш за ненужни боклуци, но харчиш за тях няколко хиляди за един ден.
    Или, както се изразиха по-горе си мишле, настъпено по опашката с токче, или си обикновен трол.
    Трол май не си, щото и по-рано съм ти засичал глупостите, така че остава първото...
    Антраксчо, ти както винаги, искаш да се покажеш остроумен, пренебрегвайки факта, че си мъж, освен ако не си. Над 40 съм но има още много до 50. Жена ми и децата ми не считам за боклуци, защото децата ми са възпитани от малки в общо приети добродетели, които са далеч от феминистично-извратената идеология и псевдо-наука на джендърите. За това ще харча толкова за тях, колкото сметна за необходимо. Представи си колко щях да изхарча, ако децата бяха момчета! А колкото до глупостите ми, дето си ги засичал, то те са били отговор на други глупости, които ти, или други толкова умни като теб са казвали из форума.

PS. Ти явно не правиш разлика м/у мишле и лъв, защото ако токче настъпи лъв по опашката, може да остане само токчето, без притежателя си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си