- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Вървяха хората,а след тях жените"
Това, че ти не виждаш, не значи че не могат за се изхарчат 3 хилки. Дори бяха над три. Обходихме и двата мола. Този до болницата и този с Карфур. Минахме и де що магазини имаше за мокети, чаршафи пердета и разни други парцали. От DM магазина в един от моловете (магазин за парфюмерия и козметика) женортиите си накупуваха всякакви боклуци. Дори и за мен купили един скъп мъжки парфюм, като че ли аз имам празник, а не те. А аз си ползвам моя си афтършейв. Изгледахме и един тъп филм, по тяхно желание, а аз си истървах ключовете за колата, когато се изкачвахме с ескалатора за киносалона. Не съм от Русе, на 80 км. съм от него и не го познавам много добре, но после (след моловете) ходихме в много магазини, и хич не бяха празни. На гърба на мола с Карфур имаше и един магазин за мокети, пътеки и разни други неща, близо до една борса за зеленчуци, не знам как се казват улиците за това я карам по памет. после минахме през още два такива магазина, единият близо до автогарата. Минахме и през МЕТРО, след това и през КАУФЛАНД. Колата клекна, от женски боклуци. Е, имаше и доста неща за ядене. Накрая минахме и през сладкарница "Неделя" и след това тръгнахме да се прибираме. Не знам дали съм ти дал правилно информацията, но ако си от Русе ще трябва да ме разбереш.
Последно редактирано от herkules : 03-12-2015 на 11:39