- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Вървяха хората,а след тях жените"
Hercules, май ти не си стъпвал в мина под земята, дори в българските мини има жени, които РАБОТЯТ под земята, да не гворим, че във Финландия, Швеция и т.н. има жени, които карат Белаз-и, управляват други машини и още какво ли не... Не знам дали знаеш, ама вече в мините не се набляга чак толкова на кирката и лопатата
Пич, не знам колко жени те тъпчат на работата ти, но явно са много, аз мога да ти дам същия пример с разлигавеното синче на шефа, което хабер си няма от работата и се прави на началник - не е до пол, а до образование, разбиране на нещата и непрестанно учене. Ама явно при тебе нещата са други, явно си психически подтискан от някоя жена и това е дало отражение.
Колкото до моите умения, не ме мисли, справяла съм се и със спукана гума и с други неща, не вярвам без необходимите инструменти и ти да успееш, но както и да е, да не издребняваме... Не отричам , че НЯКОИ мъже имат повече физическа сила от НЯКОИ жени, но не смятам, че всичко опира до физическа силаЖените не са създадени, за да ти се подчиняват, а за да те допълват, да са силни там, където ти не си, да са по-слаби там, където ти си силен, но не и да ти се подчиняват и да бъдат слагани по-долу в т.нар. ти йерархия...
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....