- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо всички момичета сте еднакви ?
мн ясно кат им покажа трицепса,теракота и питбула и са сабличат моментално пред мен
ex, jalko. zaradi sravnitelno gramotnoto pisane, misleh che ne si tolkova baven ) :
Не може да обвиняваш другите за собствените си неудачи. С този манталитет никое свястно момиче няма да ти обърне внимание и ще продължаваш да мислиш, че всички са еднакви. Успех.
Това е извадка от съвсем друг спор във форума, ама ако се нагласи към твоята тема ще стане нещо от типа 'Нали знаете кое се нарича меркантилност? Тип отношение, който ненавиждаш, докато някак не се озовеш в редиците на хората с дебели портфейли'.Нали знаете кое се нарича корупция в България?
Далавера, в която не участваш.![]()
Виждам, че и ти като повечето реагираш подчертано първосигнално като получиш критика и те наливат, вместо да помислиш дали пък няма известна частица резон, така че няма да залитам към крайности; целта на тоя форум не е такава. Както и да е де. Преди всичко - излез от циничния филм. Останеш ли там не само ще стигнеш дъното, ами е и силно вероятно да почнеш да го дълбаеш. Просто стойностните хора не си падат по предали се на грозното, товарещо течение примиренци. Не преувеличавам и не вкарвам излишно драма. Избий си схващането, че целият свят е сбъркан и за да те искат непременно трябва да разполагаш с финанси. Наистина. Мога със 120%-ова убеденост да ти кажа, че има достатъчно момичета, които биха се заинтригували от теб, дори финансите ти да са не средностатистически, а направо ниски. Това обаче само в случай че си харизматичен, че приемаш по-адекватно критиката и вероятно на първо по важност място - че знаеш на коя планета се намираш и с всички сили опитваш да излезеш от кофти положението си.
Знаеш ли колко теми като твоята съм виждала? Не само тук, ами на всевъзможни места в нета? Вярваш ли, че всички или дори повечето, които са ги пускали, са приятни, интелигентни хора, изключително привлекателни като характер и несправедливо отхвърляни? Аз силно се съмнявам.
Това ми е предложението общо-взето - смени си обкръжението, избягвай да заглеждаш предимно дискотечен тип принцеси, изкорени супер грешната склонност надменно да определяш хора на килограм, че даже и с проценти, и гледай основно себе си. Не в смисъл да проявяваш титаничен егоцентризъм, разбира се. Претръпни към недоволствата на егото и си задай въпроса кои схващания не са ти съвсем ок - примерно би ли си легнал с обвързано момиче с великия довод 'Ако не съм аз, някой друг ще се възползва', би ли излъгал за нещо съществено, имаш ли сколнност ВСЕ да пренебрегваш чувствата и емоциите на другите, приятел в пълния смисъл на думата ли си... Помъдрей, дяволите го взели xD. Далеч съм от това да пиша с цел обида, но... в момента ти пък си адски далеч от уравновесените, реагиращи ок спрямо действителността момчета. Както и да е за втори път. Веднага добавям, че само да разбереш къде си слаб няма да е достатъчно - естествено трябва и доста да се работи по ошлайфането на проблематичните черти + би било голям бонус да развиеш още повече хубавите качества, които така или иначе притежаваш.
В заключение - виждам, че не ти липсват и излишни ограничения. Забрави идеята, че момче или въобще човек, който пие веднъж на 2 седмици и от време на време пуши, е второ качество. Крайно тъпо е, а и много клиширано, характерно за малките, които си обещават никога да не бъдат лоши каки и батковци. Всичко това ти го казва непушач, момиче, което дори към кафето не е пристрастено... прави си сметката. Извън конкретиката на така неречените пороци - отвори се за хората, спри да ги класифицираш, още по-малко пък по някакви маловажни признаци, гледай по-цялостно. Не е важно кой през колко легла е минал, пуши ли, пие ли, има ли книжка, стреми ли се към милиони... Единственото съществено е какъв му е характерът, може ли да му се разчита, има ли стандарт спрямо обкръжението си, противопоставя ли се на трудностите, или му е по-лесно да обвинява съдбата...
Айде, успех с намирането на момиче.
Последно редактирано от paradosou : 03-15-2015 на 16:22
Претендираш, че си умен, но само глупак би написал такава тема.
Дано си фейк.
да, умен съм, и нарочно написах шибаната тема, защото се изнервям много често напоследък от ей такива надути кифли, реших да видя вашето мнение
Аз просто ти казах какво ми направи впечатление в писанките ти. Иначе прочети и осмисли какво ти е написал paradosou. Всички сме попадали в тъмни моменти, важното е да успеем да излезем от тях. Това, че все още не си намерил подходящо момиче далеч, не означава, че всички са еднакви и, че няма някое като за теб.![]()
Ми кво да ти кажа, човек? Лягай и умирай направо. Как се живее с такъв негативизъм? Уверявам те, че има хора в много по-тежко положение от твоето, но не са хвърлили кърпата.
...Идеално, вместо да вникнеш в малко по-добронамерените коментари, ти продължаваш да се заяждаш с потребители.
на човека му се тролва или му се умира, или и двете
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
авторе, може ли да ми опишеш опитите си за запознанство с момиче?
Ясно...ами не обръщай внимание на този тип момичета и готово. Каза, че си на 20 - значи или тъкмо си влязал в уни или работиш (а може и двете), ами огледай се, със сигурност сред колежките ти има свестни момичета. Но пред тях недей да обясняваш как всички момичета са еднакви, кифли и т.н...дръж се приятелски, шегувай се и току виж ти излязъл късмета![]()