.
Отговор в тема
Страница 2 от 12 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 280
    Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    пълен BULLSHIT
    бургаската батка ин да хаус

Супер фен Аватара на skate
    мн ясно кат им покажа трицепса,теракота и питбула и са сабличат моментално пред мен

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ''kato ti kajat surovata istina i pochvash da hate-ish''
    това се отнасяше за тебе, ако все още не си разбрала

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ex, jalko. zaradi sravnitelno gramotnoto pisane, misleh che ne si tolkova baven ) :

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ex, jalko. zaradi sravnitelno gramotnoto pisane, misleh che ne si tolkova baven ) :
    не спираш с тъпите ти коментари ?! не, не съм бавен, ти копираш някакви неща и даваш тъпи коментари

Цитирай Първоначално написано от Sirona Виж мнението
    Само на мен ли ми се наби в очите, че все красивите момичета това, красивите момичета онова....ми ти сам каза, че си нормално момче, тогава защо не си търсиш НОРМАЛНО момиче или държиш да е някакъв супремодел?
    да съм споменал някъде супермодел

Супер фен Аватара на Corb1225
    Не може да обвиняваш другите за собствените си неудачи. С този манталитет никое свястно момиче няма да ти обърне внимание и ще продължаваш да мислиш, че всички са еднакви. Успех.

Супер фен Аватара на paradosou
    Нали знаете кое се нарича корупция в България?
    Далавера, в която не участваш.
    Това е извадка от съвсем друг спор във форума, ама ако се нагласи към твоята тема ще стане нещо от типа 'Нали знаете кое се нарича меркантилност? Тип отношение, който ненавиждаш, докато някак не се озовеш в редиците на хората с дебели портфейли'.
    Виждам, че и ти като повечето реагираш подчертано първосигнално като получиш критика и те наливат, вместо да помислиш дали пък няма известна частица резон, така че няма да залитам към крайности; целта на тоя форум не е такава. Както и да е де. Преди всичко - излез от циничния филм. Останеш ли там не само ще стигнеш дъното, ами е и силно вероятно да почнеш да го дълбаеш. Просто стойностните хора не си падат по предали се на грозното, товарещо течение примиренци. Не преувеличавам и не вкарвам излишно драма. Избий си схващането, че целият свят е сбъркан и за да те искат непременно трябва да разполагаш с финанси. Наистина. Мога със 120%-ова убеденост да ти кажа, че има достатъчно момичета, които биха се заинтригували от теб, дори финансите ти да са не средностатистически, а направо ниски. Това обаче само в случай че си харизматичен, че приемаш по-адекватно критиката и вероятно на първо по важност място - че знаеш на коя планета се намираш и с всички сили опитваш да излезеш от кофти положението си.
    Знаеш ли колко теми като твоята съм виждала? Не само тук, ами на всевъзможни места в нета? Вярваш ли, че всички или дори повечето, които са ги пускали, са приятни, интелигентни хора, изключително привлекателни като характер и несправедливо отхвърляни? Аз силно се съмнявам.
    Това ми е предложението общо-взето - смени си обкръжението, избягвай да заглеждаш предимно дискотечен тип принцеси, изкорени супер грешната склонност надменно да определяш хора на килограм, че даже и с проценти, и гледай основно себе си. Не в смисъл да проявяваш титаничен егоцентризъм, разбира се. Претръпни към недоволствата на егото и си задай въпроса кои схващания не са ти съвсем ок - примерно би ли си легнал с обвързано момиче с великия довод 'Ако не съм аз, някой друг ще се възползва', би ли излъгал за нещо съществено, имаш ли сколнност ВСЕ да пренебрегваш чувствата и емоциите на другите, приятел в пълния смисъл на думата ли си... Помъдрей, дяволите го взели xD. Далеч съм от това да пиша с цел обида, но... в момента ти пък си адски далеч от уравновесените, реагиращи ок спрямо действителността момчета. Както и да е за втори път. Веднага добавям, че само да разбереш къде си слаб няма да е достатъчно - естествено трябва и доста да се работи по ошлайфането на проблематичните черти + би било голям бонус да развиеш още повече хубавите качества, които така или иначе притежаваш.
    В заключение - виждам, че не ти липсват и излишни ограничения. Забрави идеята, че момче или въобще човек, който пие веднъж на 2 седмици и от време на време пуши, е второ качество. Крайно тъпо е, а и много клиширано, характерно за малките, които си обещават никога да не бъдат лоши каки и батковци . Всичко това ти го казва непушач, момиче, което дори към кафето не е пристрастено... прави си сметката. Извън конкретиката на така неречените пороци - отвори се за хората, спри да ги класифицираш, още по-малко пък по някакви маловажни признаци, гледай по-цялостно. Не е важно кой през колко легла е минал, пуши ли, пие ли, има ли книжка, стреми ли се към милиони... Единственото съществено е какъв му е характерът, може ли да му се разчита, има ли стандарт спрямо обкръжението си, противопоставя ли се на трудностите, или му е по-лесно да обвинява съдбата...
    Айде, успех с намирането на момиче .
    Последно редактирано от paradosou : 03-15-2015 на 16:22

Цитирай Първоначално написано от BMWfan320d Виж мнението
    напротив, представяш си някакви сервитьорки с полички.... а ти по потник и татуси ли се връткаш?
    търси, търси, ходи и в чужбина, само да не ти е тва целта на живота

ива, остави момчето бе

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Претендираш, че си умен, но само глупак би написал такава тема.
    Дано си фейк.

да, умен съм, и нарочно написах шибаната тема, защото се изнервям много често напоследък от ей такива надути кифли, реших да видя вашето мнение

аз съм потресен

аз съм потресен
    аз също

Аз просто ти казах какво ми направи впечатление в писанките ти. Иначе прочети и осмисли какво ти е написал paradosou. Всички сме попадали в тъмни моменти, важното е да успеем да излезем от тях. Това, че все още не си намерил подходящо момиче далеч, не означава, че всички са еднакви и, че няма някое като за теб.

на себе си ли?

Аз просто ти казах какво ми направи впечатление в писанките ти. Иначе прочети и осмисли какво ти е написал paradosou. Всички сме попадали в тъмни моменти, важното е да успеем да излезем от тях. Това, че все още не си намерил подходящо момиче далеч, не означава, че всички са еднакви и, че няма някое като за теб.
    дано да е така,както казваш, макар, че силно ме съмнява, като ги гледам как всичките летят из облаците, да взема и аз ли да полетя малко, незнам..

на себе си ли?
    не, на такива малоумни коментари като твоите

Супер фен Аватара на Corb1225
    Ми кво да ти кажа, човек? Лягай и умирай направо. Как се живее с такъв негативизъм? Уверявам те, че има хора в много по-тежко положение от твоето, но не са хвърлили кърпата.

дано да е така,както казваш, макар, че силно ме съмнява, като ги гледам как всичките летят из облаците, да взема и аз ли да полетя малко, незнам..
    Е недей да си такъв песимист де И какво точно имаш предвид под летят из облаците? (защото за мен това е синоним на мечтател и не виждам кое му е лошото на това...)

Е недей да си такъв песимист де И какво точно имаш предвид под летят из облаците? (защото за мен това е синоним на мечтател и не виждам кое му е лошото на това...)
    Ами надути са, такива са, с високо самочувствие на основата на едно голямо НИЩО, просто не искат да си признаят, че са си съвсем обикновени...

Супер фен Аватара на paradosou
    ...Идеално, вместо да вникнеш в малко по-добронамерените коментари, ти продължаваш да се заяждаш с потребители.

на човека му се тролва или му се умира, или и двете
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

авторе, може ли да ми опишеш опитите си за запознанство с момиче?

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    ...Идеално, вместо да вникнеш в малко по-добронамерените коментари, ти продължаваш да се заяждаш с потребители.
    на теб специално ти вникнах в коментара, доста изчерпателен отговор, благодаря !

Ами надути са, такива са, с високо самочувствие на основата на едно голямо НИЩО, просто не искат да си признаят, че са си съвсем обикновени...
    Ясно...ами не обръщай внимание на този тип момичета и готово. Каза, че си на 20 - значи или тъкмо си влязал в уни или работиш (а може и двете), ами огледай се, със сигурност сред колежките ти има свестни момичета. Но пред тях недей да обясняваш как всички момичета са еднакви, кифли и т.н...дръж се приятелски, шегувай се и току виж ти излязъл късмета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си