- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс оргия - ЗА или Против?
ЗА
Против
Бих пробвал/а
Не бих пробвал/а
По принцип не ми е по вкуса секса с човек, към когото нямам чувства, така че съм против. Ако на някого му е кеф да си менка партньорите - добре - но лично аз не бих пробвала.
Рапчо си е прав, че не сме дорасли за суинг - трябва да си освободен от моралния си компас и предразсъдъците, за да нямаш против човека до теб да се чука с непознат/а, а пък ти - с половинката на непознатия.
А някой, с когото съм в сериозна връзка, ако ми изцепи, че иска да пробваме, ще го пратя да си търси друга половинка, за да пробва даже.
Не мога да си представя някоя друга да се доближава до моя приятел! В никакъв случай не бих се навила на подобно нещо, той си е само мой, докато иска да е с мен, появи ли се желание да се месят трети и четвърти - край на връзката.
Сигурна съм, че и той не би се съгласил, ревнив е, не иска да ме дели, както и аз него.
За мен в любовта място за трети хора няма.
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Според мен всеки може да прави каквото поиска според желанията си (стига това да не вреди на други и да е взаимно). Щом на някой му харесва swing-а нека си го практикува. Аз лично не бих пробвала... секса за мен е нещо лично, което бих правила с човек, когото обичам и му имам доверие. Но както казах, подкрепям онези, на които груповия секс им доставя удоволствие.