.

Виж резултатите на анкетата: За или против оргиите?

Гласували
32. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ЗА

13 40,63%
  • Против

8 25,00%
  • Бих пробвал/а

8 25,00%
  • Не бих пробвал/а

7 21,88%
Анкета с повече от един глас.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от karucar7 Виж мнението
    Ненормалник.
    Взе ми буквите от клавиатурата!
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    Определено съм за

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    И аз това имах предвид. Българите неможем да се забавляваме без алкохол до припадък, без да има кавка за нещо и без някой да остане прецакан накрая. За това казвам, че не сме дорасли умствено за такъв тип забавления.
    Най-точно казано.

Повече от фен Аватара на MaCetY
    Цитирай Първоначално написано от xavier Виж мнението
    В Европа/най-вече Чехия/ в последно време масово се разпространяват така наречените Swing clubs/или групи от хора,които се събират да правят секс с размени помежду си. Какво мислите по въпроса? Бихте ли се включили в такава подбрана група за такива преживявания?
    Ама с предпазни средства ли е?

Цитирай Първоначално написано от MaCetY Виж мнението
    Ама с предпазни средства ли е?
    Разбирасе.

Мега фен Аватара на tori
    По принцип не ми е по вкуса секса с човек, към когото нямам чувства, така че съм против. Ако на някого му е кеф да си менка партньорите - добре - но лично аз не бих пробвала.
    Рапчо си е прав, че не сме дорасли за суинг - трябва да си освободен от моралния си компас и предразсъдъците, за да нямаш против човека до теб да се чука с непознат/а, а пък ти - с половинката на непознатия.
    А някой, с когото съм в сериозна връзка, ако ми изцепи, че иска да пробваме, ще го пратя да си търси друга половинка, за да пробва даже.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Не мога да си представя някоя друга да се доближава до моя приятел! В никакъв случай не бих се навила на подобно нещо, той си е само мой, докато иска да е с мен, появи ли се желание да се месят трети и четвърти - край на връзката.
    Сигурна съм, че и той не би се съгласил, ревнив е, не иска да ме дели, както и аз него.
    За мен в любовта място за трети хора няма.
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    Според мен всеки може да прави каквото поиска според желанията си (стига това да не вреди на други и да е взаимно). Щом на някой му харесва swing-а нека си го практикува. Аз лично не бих пробвала... секса за мен е нещо лично, което бих правила с човек, когото обичам и му имам доверие. Но както казах, подкрепям онези, на които груповия секс им доставя удоволствие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си