- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [10]
дам, чети тук http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11257329![]()
Да. Беше ми пратила някаква нейна снимка, която я беше откраднала от на едно момиче tumblr. блога, след това на скайп профилната и снимка беше напълно различно момиче с тъмна коса и очи. Преди година ми беше казала, че е на 17, а миналият месец изведнъж стана на почти 20, на Лиланда е казала 23. Както не учеше и никога не беше стъпвала в истинско училище, занимаваше се само и единствено с гимнастика, изведнъж заряза гимнастиката и влезе във военна академия, да следва психология. Българският го била научила за една година, когато живеела при баща си, представи си, понеже нали Българският колко му е да го научиш да пишеш на него.
Въобще лъжи присъщи за 15 годишна. И това всичкото е без да изпадаме в подробности![]()
Не става ли въпрос по-скоро за обикновена лъжкиня, отколкото фейк в смисъла, който влагате тук?
edit: Малко закъснях.
Абе вие живот нямате ли?
Забили сте пред компютрите си и обсъждаде хората, като бабичките пред блока.
Сега Милена стана мой фейк или аз нейн, уточнете се по между си.
Следващия път ще се снимам с нея и ще ви кача снимка, че болните ви мозъци фантазират повече от Жул Верн…
Все още не искам да повярвам, че това е възможно
Случи ми се веднъж да попадна на фейк и да го хвана, но не тук
И просто съм потресен колко такива случай има
най смешното обаче е, момче да го играе момиче
Изобщо не разбрах за какво става дума честно казано
освен че флешовете ме правят по- лоша и че татусите ми са грозни![]()
Ам защото представи си някъв супер задръстен, смотан и асоциален мъж, как си е направил регистрация тук представяйки се за момиче, и качвайки снимки на някакви др момичета, твърдейки, че това е той
мн зле
http://i.imgur.com/kPdCI1n.jpg
mn qsno brat
ne e problem
сис*
хубав стайлинг, с изключение на прекалено високите обувки и не ти се виждат загрозяващите те неща
и аз наистина искам да ти ги видя ;/
161 см. Познах ли CupcakeKitty?
омг, момиче съм, а по-добре бих флиртувала с нея от вас ;/
Какво те кара да мислиш, че флиртувам с нея?