.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Hybrid View

Супер фен
    Както tori писа по-горе - дайте ми достатъчно финансови средства и свободно време, пък аз сам ще си обиколя цЕлата Земя...

btw: и аз се кефя на творенията на древните цивилизации, та в списъка ще добавя градовете/селищата на Южно-Американските индианци - в т.ч. маи, ацтеки, инки... Иска ми се да видя Мачу Пикчу, да обиколя джунглите на Амазонка. Да се разхождам по Андите... Искам да разгледам Япония, Китай, (дивата) Русия... (:

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    и аз се кефя на творенията на древните цивилизации, та в списъка ще добавя градовете/селищата на Южно-Американските индианци - в т.ч. маи, ацтеки, инки... Иска ми се да видя Мачу Пикчу
    ДАДАДАДА! И това, както и Африка.

Супер фен Аватара на skate
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Както tori писа по-горе - дайте ми достатъчно финансови средства и свободно време, пък аз сам ще си обиколя цЕлата Земя...

btw: и аз се кефя на творенията на древните цивилизации, та в списъка ще добавя градовете/селищата на Южно-Американските индианци - в т.ч. маи, ацтеки, инки... Иска ми се да видя Мачу Пикчу, да обиколя джунглите на Амазонка. Да се разхождам по Андите... Искам да разгледам Япония, Китай, (дивата) Русия... (:
    Venezuela <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си