- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятел за секс?
Така се случва, защото постоянно явно си го мислите, че единия винаги се влюбва, а когато си мислим нещо така си програмираме организма, че то това което си мислим обикновено се случва!
Ако си мислите, че може да има секс приятелство без никой от двамата да се влюби, то най-вероятно и така ще стане!![]()
Не ми е идеята това. Може да се влюбят може и да не се. Идеята ми е това, че аз лично мисля, че е неморален полов акт поради очевидната причина, че партньорите не са обвързани по някакъв начин и го правят единствено и само за кеф. Всъщност не е толкова невинно, колкото го описваш. Действието си е доста неморално (за мене), а както защитаваме такива тип идеи, България се напълни с момичета, които са на 16-20 и са се ебали поне с 25-30 момчета, защото смятат, че половия акт, който извършват е не е неморално, нали всеки го прави, обаче това е друга тема![]()
И кой реши, че е неморално това са си нормални взаимоотношения между мъж и жена и не е нужно да са женени или нещо за да го правят, а и хората си имат нужди, които удовлетворяват, защото той брака си е отживелица от едно време и начин за контрол над хората забележи, че в днешни дни повечето хора не се женят, а живеят само на семейни начала, защото така им е по-лесно, по-изгодно и не се чувстват под някакъв контрол! Това, че има такива по на 18 и по-малки дето са се чукали с много хора определено има, ама аз няма как да го твърдя със сигурност, защото аз не срещам такива, а обикновено го чувам от трети лица, а достоверната информация е от първо лице и демек, ако съм го видял и съм сигурен, че е така!![]()