- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [10]
тори, видях, че сте се скарали с антракс или поне така разбрах, може ли да ви бъда семеен терапевт![]()
Нямаме нужда от семеен терапевт в момента, но когато се скараме, ще те викаме. :д
Тая не беше ли онази с големия аал
А за кво някои хора/ всички си слагат 1 снимка във всички възможни теми и пишат едно и също. То така всички теми са пълни с еднакви снимки.
Да не изтърве някой да ги види, ужас.
нямам търпение да ви приложа консултантските си умения (не че искам да се карате де, но знаете, че се случва..)
може да ме потърсите по всяко време от денонощието, ако не отговоря веднага, чупете съдове в стената, правете секс, но само, ако торито е с безопасен маникюр и пийите валериан глог и мента с етанолова компания
Последно редактирано от galaxy29 : 03-17-2015 на 20:48
Как ще чупим съдове, бе?!? Имам общо 4 чинии и 6 чаши! Никакви съдове няма да се чупят!
Секса е доста по-ефективен и неразрушителен, ама кофтито е, че в повечето случаи сме на 400км един от друг, като се караме.
Съжалявам за тъпия въпрос, ама първата част на поста ти сериозна ли беше?![]()
Ай като толкова ви се обсъжда нас с антракса... Ето - обичайте ни.
годините от профила ми – 1 = на текущите ми години, ама скоро ставам на толкова, колкото си пише
и да, сериозна съм, защо да не съм -.-
а това бяха само примери, заменете ги с устройващи ви, щом тези не ви
Просто ми се стори преди, че някои горни потребители ти казваха че си хомосексуална лелка. За хомосексуална съм ок, щях да питам дали имат доводи за лелката :д
антракс се шегуваше, че в циганската махала ще съм лелка ;/
и има разлика м/у хомосексуален и би -.-
тори, антракс, надявам се ;/
ама аз може би искам да се занимавам с това, не искате ли да сте ми пробни мишени...
Помагат, определено. Дори самичка да говоря с авер/ка за някого, с когото съм във връзка, и проблемите помежду ни, определено на мен ми става по-свежо в главата като поставя цялата ситуация на масата. Дори да не ми помогне, поне ми показва смешната, базикчийска страна на нещата и как сме се сдърлили с въпросния за пълните простотии. И малко или много се поразсейвам.