- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата :)
Кажете за колко време стигате до оргазъм когато маструбирате?
не е необходимо да е точно до минута, просто грубо казано: 5 мин, 10 мин, 30 мин, 1 час, 5 часа
темата я пуснах, защото тук дизела пуска някакви легенди как първият път трябвало да е 1-2 часа за да останела жената задоволена
онзи ден в една дискотека бяхме с едни гаджета на една маса и като ги разпитах всяка си каза че ако е сама и трябват 2-5 минути да си потърка вълшебната лампа на Aладин за да се появи духът на оргазма![]()
Последно редактирано от obicham69 : 03-19-2015 на 05:11
Случвало ми се е и за по-малко от две минути, а понякога и повече от 10. ;D Според зависи.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Здрасти и на теб.Не казах това точно, познавам някои хора,които пишат във форума. Какъв е този внезапен интерес към мен? притесняваш ме малко ;D
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
значи като си искрен притесняваш ме
не е ли по-притеснително да не си искрен
благодаря на Azoria за искренноста, май момичетата тук са доста срамежливи или се познават помежду си и не им е удобно да коментират такива теми
Да кажем 10 мин. е най-бързото. Но по принцип за 20... по-рядко 30 мин. Понякога незнайно защо не ми се получава. Но никога не съм го правила просто защото ми е било скучно или нещо такова. В смисъл че винаги съм била възбудена от нещо преди това.
абе 30 минути мастурбиране само на мен ли ми се вижда дооооооооста
зависи как мастурбирате амаа
всъщност най-оргазмените оргазми се стигат след по-дълго стимулиране и забавяне на кулминацията.
мда, именно...
иначе при мен зависи, понякога си играя доста време и повече от 30 мин даже, друг път нещо по-лекичко и бързо
ами, не издавам звуци, кво остава за ахване.
е, може би пъшкам, но пък е едва чуто, тъй че ^^
Значи разликата между теб и някой труп е, че за едното е нужно да копаеш ?