.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Intel-Inside Виж мнението
    нейното забавление е да рисува или да ходи на излет..но окей аз нямам проблеми с това
    То остана и да имаш проблеми пък. Как въобще може да сравняваш нейните хобита и твоите развлечения? Не може да сравняваш наркотици и алкохол с изкуство и природа и един вид да се обиждаш, че ти правиш компромис за нея, а тя за теб не!

...няма да се притеснявам в кой клуб е,с кого е,дали ме лъже,защото е добро момиче и си заслужава.Не съм влюбен в нея,но може би ако се опитам ще се влюбя.
    Нека тя се притеснява за тея неща казваш.
    Ами просто аз сгреших,явно съм свикнал с един подход към момичетата,да съм мил,да ги водя на партита,на вечери,на хубави клетки и получавам каквото искам,с нея не целях това,но просто нещата си идваха отвътре.
    Е, колко несъобразителен и неразчитащ ситуациите трябва да си, че да подходиш с "доброто момиче" по същия начин, по който го правиш с леките и несериозни парти кифли...

Като цяло сте прекалено различни за да ви се получи стабилна връзка.

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Е, колко несъобразителен и неразчитащ ситуациите трябва да си, че да подходиш с "доброто момиче" по същия начин, по който го правиш с леките и несериозни парти кифли...
    Като цяло сте прекалено различни за да ви се получи стабилна връзка.
    Нещо такова мисля и аз.
    Едит: звучи малко морализаторски, ама пък съм абсолютно съгласна. Т.е вписва се в контекста именно на тая тема.
    Последно редактирано от paradosou : 03-20-2015 на 08:25

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си