- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Потресена съм.
Защо ми е да го приемам ? Никакво намерение нямам да приемам варварщината, съжалявам.Приеми, че не всички хора искат американска демокрация, ами си имат собствени възгледи и самосъзнание за света.
Пребиването на жени с камъни не е 'собствено самосъзнание за света'. Вкарването на европейски туристи по затворите за носене на тениска с къс ръкав също не влиза в тази категория. Финансирането на терористични организации на европейска почва също не ми отърва.
Честно казано до такава степен ми е писнало от тези шимпанзета, че вече не ми дреме кой е виновен за поразията и кой не е. Заради цирка там в Европа нахлуват ненормалници и това никак не ми се нрави, тъй като въпреки кусурите си, Европа ми допада доста и нямам желание да се изменя драстично. Особено пък в посока Мохамед.
Ще те разочаровам, но в Украйна май има единствено газ и плодородни почви, пък на САЩ нито 1 от двете май не им трябват.Ресурсите са оскъдни, все трябва САЩ да има от кой да грабят, за да си живеят добре
Последно редактирано от Auriss : 03-21-2015 на 17:43
Че какво ти пука как живеят те? Както антракс беше казал, остави ги да си извървят сами прехода.
И аз съм против навлизането им в Европа, но това стана главно след като САЩ им разбиха държавите, избухна гражданска война в Либия, Ирак и Сирия. Сега вече кво може да се направи, освен да им се хвърли няколко атомни бомби, ама първо на ФАЩ.
Ще те разачаровам, но плодорните ресури на Украйна й са нужни на ЕС и Русия, а Сащ направиха всичко това, за да вкарат в кофликт Русия и Европа. В крайна сметка целта беше Русия, не Украйна.
И ако си говорим за ресурси, то и ние нямаме безкрайно ресурси, но само американски и Западни компании са ни окупирали от всякъде. И българско произвежда ли се въобще, или работим само за кауфланд? Ами нащо управление, щом не беше така, от къв зор щеше да му е да ни прави този сеир? А не да потдържа държавата и да печели повече?
САЩ и СССР им разбиха държавите. Мисля няма да оспорваш, че тероризма е отроче на студената война. САЩ просто го храниха когато им отърваше, но нали знаеш - каквото посееш ...
И да, съгласен съм - сега какво правим обаче ? Все някой трябва да нещо да направи в крайна сметка, нали ? Нека е Русия ; или Китай. Нищо против нямам. Уви ...