- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо всички момичета сте еднакви ?
защо тая тема още не е закл![]()
лейди се е размекнала ;/
n00bs
Сега я видях. Още чета![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Преди да се заключи (ако се заключи), моля отдолу да се извади цитатчето на "sladura", в което пише, че тема като тази- няма как да умре. ^.^ щото сигурно е много дълбокомислена...
то пък какво прече, ясно, точно и безкомпромисно да си кажеш - искаш ли да те чукам ковро? :Д
Мхм пак грешно ме разбираш и пак ми напъхваш думи в устата дето не съм казал! Аз принципно ги питам дали се интересуват от неангажираща връзка и то предимно на жени, които са си написали на профила, че търсят това и ги питам какви изисквания има за партньор! Сега все пак говорим за неангажираща връзка, а не за сериозна, че да почваме да овъртаме пък да ходиме насам натам, по кафета, та това, та онова, тук нещата се случват някак по-опростено! Ако не желае поне да пише НЕ това мълчание си е доста кофти и неприятно!
Ем то и в това няма нищо лошо! Като ги лъжат, защо ги лъжат, като им кажат истината, ама защо ми казваш истината, а как в крайна сметка трябва да се подходи не разбирам някой да ми обясни не съм жена та не разбирам!![]()
Последно редактирано от sladura89 : 03-23-2015 на 14:47
Защо някой трябва да ми го казва, аз да не би да не се забелязвам какъв съм! Или хората покрай мен да не би и те да не забелязват какъв съм?
А човек, който обича себе си и се цени няма как да започне да си вади лоши качества или да се обижда естествено е да гледа положителните!
Та пак на въпроса какво ми е, че да не ми връзват никой не може да отговори нали?
П.П. Нито съм някакъв злобен, нито негативен, нито пък някой дето лети в облаците и се надува!
С това самочувствие би трябвало да чукаш денонощно на почивки. Не мога да гадая какъв ти е проблема, но щом не ти се получава, значи имаш някаква фундаментална липса. Пробвай ей тоя сaйт. Това е платформа, която се свързва с фейсбука ти и там можеш да оценяваш момичета с "да" и "не", съответно те също. Ако с някое момиче взаимно сте си казали "да", ви "свързва" и вече може да си чатите. Доста по-лесно стават нещата с момиче, което вече те е харесало на снимка.
Абе не съм си писал още сайтове за запознанства. Някак си ме е срам, то е леш вътре. Но предполагам повечето регистрирани го правят ей така на майтап. Да си пишат глезотии, тъпотии и глупости като в детската градина.. Ти от своя страна изведнъж се явяваш, пропускаш изброените действия и кат босс им нареждаш. Тва е, те просто искат по-нежно, по-разкършено. Все пак нали знаеш, че вероятността да срещенеш някой мислещ човек в такъв форум е нулева?
Как разбирам, че повечето момичета пишещи там са кифли? Ами като отворя да видя какво представляват регистрираните момчета...
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 03-23-2015 на 15:01
Corb1225 Те в това приложение са от хубава по-хубава дано излезне нещо благодаря още веднъж!![]()
sladura фейк ли е?лейди?
сладур, коя зодия си бе, момче?![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride