.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 280

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Със сигурност не подхождам така! Нито пиша на маймуница нито пък пиша това направо си питам каквото трябва, ама не става нещо!
    Викаш, ти такъв умен и конкретен, пишеш си направо "искаш ли да правим секс?", щото ся няма да Овъртаме, пък те не ти връзват, срамота, измамнички!

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Викаш, ти такъв умен и конкретен, пишеш си направо "искаш ли да правим секс?", щото ся няма да Овъртаме, пък те не ти връзват, срамота, измамнички!
    Мхм пак грешно ме разбираш и пак ми напъхваш думи в устата дето не съм казал! Аз принципно ги питам дали се интересуват от неангажираща връзка и то предимно на жени, които са си написали на профила, че търсят това и ги питам какви изисквания има за партньор! Сега все пак говорим за неангажираща връзка, а не за сериозна, че да почваме да овъртаме пък да ходиме насам натам, по кафета, та това, та онова, тук нещата се случват някак по-опростено! Ако не желае поне да пише НЕ това мълчание си е доста кофти и неприятно!

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    то пък какво прече, ясно, точно и безкомпромисно да си кажеш - искаш ли да те чукам ковро? :Д
    Ем то и в това няма нищо лошо! Като ги лъжат, защо ги лъжат, като им кажат истината, ама защо ми казваш истината, а как в крайна сметка трябва да се подходи не разбирам някой да ми обясни не съм жена та не разбирам!
    Последно редактирано от sladura89 : 03-23-2015 на 14:47

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Мхм пак грешно ме разбираш и пак ми напъхваш думи в устата дето не съм казал! Аз принципно ги питам дали се интересуват от неангажираща връзка и то предимно на жени, които са си написали на профила, че търсят това и ги питам какви изисквания има за партньор! Сега все пак говорим за неангажираща връзка, а не за сериозна, че да почваме да овъртаме пък да ходиме насам натам по кафета, та това, та онова, тук нещата се случват някак по-опродтено! Ако не желае поне да пише НЕ това мълчание си е доста кофти и неприятно!

Ем то и в това няма нищо лошо! Като ги лъжат, защо ги лъжат, като им кажат истината, ама защо ми казваш истината, а как в крайна сметка трябва да се подходи не разбирам някой да ми обясни не съм жена та не разбирам!
    Мога да си представя каква жена би бил.

Последно редактирано от dreamwalker : 03-23-2015 на 14:52
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мхм пак грешно ме разбираш и пак ми напъхваш думи в устата дето не съм казал! Аз принципно ги питам дали се интересуват от неангажираща връзка и то предимно на жени, които са си написали на профила, че търсят това и ги питам какви изисквания има за партньор! Сега все пак говорим за неангажираща връзка, а не за сериозна, че да почваме да овъртаме пък да ходиме насам натам, по кафета, та това, та онова, тук нещата се случват някак по-опростено! Ако не желае поне да пише НЕ това мълчание си е доста кофти и неприятно!

Абе не съм си писал още сайтове за запознанства. Някак си ме е срам, то е леш вътре. Но предполагам повечето регистрирани го правят ей така на майтап. Да си пишат глезотии, тъпотии и глупости като в детската градина.. Ти от своя страна изведнъж се явяваш, пропускаш изброените действия и кат босс им нареждаш. Тва е, те просто искат по-нежно, по-разкършено. Все пак нали знаеш, че вероятността да срещенеш някой мислещ човек в такъв форум е нулева?
    Как разбирам, че повечето момичета пишещи там са кифли? Ами като отворя да видя какво представляват регистрираните момчета...
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 03-23-2015 на 15:01

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Абе не съм си писъл още сайтове за запознанства. Някак си ме е срам, то е леш вътре. Но предполагам повечето регистрирани го правят ей така на майтап. Да си пишат глезотии, тъпотии и глупости като в детската градина.. Ти от своя страна изведнъж се явяваш, пропускаш изброените действия и кат босс им нареждаш. Тва е, те просто искат по-нежно, по-разкършено. Все пак нали знаеш, че вероятността да срещенеш някой мислещ човек в такъв форум е нулева?
    Как разбирам, че повечето момичета пишещи там са кифли? Ами като отворя да видя какво представляват регистрираните момчета...
    Е аз на никого нищо не заповядвам, а само питам! Нормално е поне на 100-тната да имаш някакъв резултат, а там не та не!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си