.
Отговор в тема
Страница 7 от 12 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 280
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Момчета, карате ме да отварям съкровищницата със скрити иконки
    Откъде???
    Имам ненормална нужда от фейспалм понякога!!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Кофти за децата, които са се излъгали да си купят книгата му.
    Говори ми. Имам чувството, че тия десет кинта, които аверката ми е дала за книгата, биха били най-използваеми ако ги беше дала за кутии Дюрекс, поне да не се размножава.

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Откъде???
    Имам ненормална нужда от фейспалм понякога!!
    гугъл и пишеш "тийнпроблем емотикони"

Мега фен Аватара на LoadRunner

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    гугъл и пишеш "тийнпроблем емотикони"
    Има и по лесен вариант: http://www.teenproblem.net/forum/mis...do=showsmilies

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    Момичетата съвсем не са еднакви. Просто ти не знаеш къде да търсиш или все попадаш на "еднаквите". Това, че едно момиче ходи с някой "грозник" не значи, че за нея той е грозен. Това, че някоя ходи с по-богат от нея не значи, че задължително е материалистка. Това, че някоя е предпочела друг пред теб също не значи че го иска защото е по-богат или по-красив. Не казвам, че няма момичета, които търсят пари и престиж. Но има и много нормални момичета, които също като теб искат да си намерят свестен приятел.

И аз мога да кажа "всички мъже са з*дници и искат само секс", но не е редно да слагаме всички под общ знаменател. И едно малко уточнение - повечето свестни момичета са заети точно защото са свестни и са успяли да задържат човека до тях.

Проблема си е в него. Аз имам приятел, който и той се има за свястно момче. Това, че се държи ужасТТТТно без да се усеща и не може да го проумее си е негов проблем, а не проблем на момичетата. Аз имам BMW, iPhone и приятелка от 4 години, но когато тръгнах с нея тези неща ги нямах и тя е била с мен винаги независимо от това, че нямах кола или смартфон, когато всички други мой приятели имаха. Всичко е до отношение в 80% от случаите. Винаги ще има момичета и момчета, които търсят материалното в една връзка.

Цитирай Първоначално написано от BMWfan320d Виж мнението
    Е, ще поработя малко, ще си купя ауди а8-ца и айфон, маркови дрехи и парфюм, и като стана мускулест и оформен с много пари, може би евентуално ще се получат нещата. Все пак има време дотогава, нали все още съм млад...
    Момента, в който и ти се превръщаш в така нареченият материалист.
    Щом има и момичета, които не се влияят от телефоните и колите просто се целиш към тях.
    А може би проблема ти е, че искаш да имаш айфон, за да дойдат материалистките понеже очевидно те вълнуват.

Супер фен Аватара на sladura89
    Не знам брато аз си мислех, че са различни, ама след дълги опити в един сайт и пускане на 400-500 писма установявам, че май има нещо вярно в теорията ти за еднаквостта на жените!

И то да беше само в него и в колко други сайтове съм писал и резултатите са на лице винаги едни и същи независимо какво пишат, че търсят то резултата е еднакъв!

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Не знам брато аз си мислех, че са различни, ама след дълги опити в един сайт и пускане на 400-500 писма установявам, че май има нещо вярно в теорията ти за еднаквостта на жените!
    Те са го казали любовта на мъжа минава през стомаха ,а на жената през банкомата , така че реално бъди с нагласата да си търсиш скъпо платена домашна прислужница и готвачка . Иначе проблема е и в теб , промени средата на търсене излез заговори случайна ако не стана с първата ще стане с поне една от първите 20 , не мисля ,че всички са еднакви просто попадаш на материалистки .

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на tori
    Ужас, мислех, че тая тема е умряла отдавна.

Супер фен Аватара на Corb1225
    А ти помисли ли за секунда, че може би, само може би, проблема би могъл да е в теб?

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ужас, мислех, че тая тема е умряла отдавна.
    Хаха такава тема като тази не може да умре!

Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    А ти помисли ли за секунда, че може би, само може би, проблема би могъл да е в теб?
    Защо да е в мен какво ми е! Прав, здрав, красив, умен! Освен това не лъжа, а съм директен не обичам овъртанията нямам проблеми аз! Проблеми имат тези дето едно пишат, второ казват, трето вършат и обикновено профилите са такива търсят нещо, ама дефакто се оказва, че не го търсят само така си пише!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Без да чета темата ми е ясно какви тъпни е писано... Не всички момичета са еднакви, нито всички момчета са еднакви...Това е глупав стереотип измислен от момченца и момиченца който са спечени, грозни, тъпи и не могат да привлекат вниманието на противоположния пол. Жалко е хората да продължавате да се самозалъгвате, че ако пишеш на 10-100-1000 момичета/момчета и при всичките се получи едно и също, да продължавате да смятате, че проблема е в друг освен във вас!

Всички ей такива дето се жалвате само сте еднакви, едно и също нещо, не можете да предложите нищо ново на противоположния пол и накрая се жалвате как те са били "всичките еднакви"...

Препоръчвам ви вместо да търсите вина в другите, да се хванете да откриете вашия проблем, това ви го казва човек не по различен от вас, но поне знам, че проблема е в мен и се стремя аз да се променя. Препоръчвам ви да направите същото, защото след 10 години ще се жалвате по абсолютно същия начин, а никой няма да ви е виновен
    >>DjBelev<<

Banned Супер фен
    Гроздето понякога е кисело. Имай малко чест и достойнство.

Мега фен Аватара на tori
    Хаха такава тема като тази не може да умре!
    Ти ш ми кажеш!

Няма недостъпни жени, има мъже zdr kak si
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението

Или asl pls

еднакви са всички

всички искаме секс
    всички се размножаваме

всички сме прости

с някои изключения

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Със сигурност не подхождам така! Нито пиша на маймуница нито пък пиша това направо си питам каквото трябва, ама не става нещо!

Цитирай Първоначално написано от espada Виж мнението
    Гроздето понякога е кисело. Имай малко чест и достойнство.
    Този израз и аз съм го употребявал много пъти, ама какво пък никога не е късно да го употребят и срещу теб!

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    еднакви са всички

всички искаме секс
    всички се размножаваме

всички сме прости

с някои изключения
    Да всички искат, но като им пишеш си траят и се крият къде е тогава желанието!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Или asl pls
    Времето на IRC доста отдавна отмина!

Най-вероятно не всички са еднакви все пак имаме 4 милярда жени, но поне на тия на които пиша явно са такива!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си