- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо на жените не им допада идеята "отворена връзка"?
sladura89 къде изкопа тази тема от археологията на форума отговаряйки на хора дето напоследък не съм забелязвал да посещават форума
И да,мнението ми от преди около 2 години,което прочетох е същото и не се е променило грам.Такова животно като антиподния израз "отворена връзка" НЕ съществува.Това е само държане на някакви резервни отношения на двама души колкото да не вземат да останат на сухо,когато са най в нужда.
Защо ли все ми се струва,че тези дето толкова бленувате за тази така наречена връзка по-скоро подсъзнателно си мечтаете да попаднете в отношения дето си се чукате,с който и когато си пожелаете без да ви се прави проблем и драми за това,но по възможност ще ви е по гот отсрещната страна да си седи и да си мирува чакайки ви с отворени обятия.Ами ако попаднеш в положение дето все не може да ти се отвори парашута с някоя,а гаджето ти се челастри с по 10тима на седмица какво правим тогава?
Ти лично би ли ми отпускал гаджето си отвреме навреме,така....колкото да не се чувствам самотен?![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!