.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 174

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Ами, ако наистина си любопитен, представи си, да речем... че намираш мега яката мацка, всичко й е наред, мила, умна, разбрана, дълго време сте били приятели, решавате да сте заедно, съответно и да правите секс, ама по ирония на съдбата се оказва с тотално различно либидо от твоето. Какво правиш? Биеш й шута?
    Или си представи... вече си във връзка, налага се ти или тя да замине много далече. Планът е да се съберете на едно място след 1-2-3 години. Какво? Няма да замине/ш? Ще заминеш с нея? Нека да го държим на реалистично ниво. Пасвате си бе, имате планове, като сте да едно място да живеете заедно и т.н., но и двамата сте силно сексуални и предпочитате да не стоите без секс с риск да иззлобеете и да си изядете нервите, току-виж да скъсате на 3000 км разстояние, примерно. И вместо да си изневерявате зад гърба, си отваряте връзката.

Говорих с един пич по темата преди няколко години, той каза, че си живеят заедно с приятелката му, че са заедно от няколко години, че нещата вървят добре, но просто и двамата имат нужда от тая тръпка, от лова, да си докажат, че още стават. Затова чат-пат без да го навират в очите на другия излизат сами и правят one-night stand, нямат втора връзка/афера/любовник, както искаш го наречи. Било им правило да не правят мизерии, когато са двамата на едно място.

Докато "приятели с привилегии" /което пък аз не го разбирам, щото кой си спи с приятелите омг/ или т.нар. "секс приятели" е да ти пиша "здрасти, как си, имаш ли време в четвъртък да пийнем по едно вкъщи?" и след пиенето да станеш и да си заминеш. Голяма е разликата, не мислиш ли?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Пантерке,понеже бях забравил за тази тема въпреки,че съм писал някога,я прочетох отначалото до края.Съветвам те ако не си го направила да го направиш и ти,защото позицията ти е коренно различна от тази преди две години.Защо се е получило така? Какво те накара да си промениш на 180 градуса позицията?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ами, ако наистина си любопитен, представи си, да речем... че намираш мега яката мацка, всичко й е наред, мила, умна, разбрана, дълго време сте били приятели, решавате да сте заедно, съответно и да правите секс, ама по ирония на съдбата се оказва с тотално различно либидо от твоето. Какво правиш? Биеш й шута?
    Оставам си нея с идеята,че тя не е моето момиче и опита по възможност да не се влюбвам до уши в нея доколкото е възможно.Ходим си,правим си секс и ако либидото и не се е променило,защото е решила,че се е влюбила в мен докато не съм си намерил такава,която съм решил,че е по подходяща за мен просто се хващам за другия клон и и бия шута.Ако се е стигнало до това положение и чак тогава реши да се променя заради мен...Ами да е жива и здрава....Мога и да и дам шанс...някога,но първо ще разбера какво ще се получи с другата,на която по дефаут либидото и е настроено според моите разбирания,а не се налага да го пренастройва в движение неясно с какъв резултат само заради мен.Ако иска и временно или за постоянно може да си остнаем дори добри приятели

Или си представи... вече си във връзка, налага се ти или тя да замине много далече. Планът е да се съберете на едно място след 1-2-3 години. Какво? Няма да замине/ш? Ще заминеш с нея? Нека да го държим на реалистично ниво. Пасвате си бе, имате планове, като сте да едно място да живеете заедно и т.н., но и двамата сте силно сексуални и предпочитате да не стоите без секс с риск да иззлобеете и да си изядете нервите, току-виж да скъсате на 3000 км разстояние, примерно. И вместо да си изневерявате зад гърба, си отваряте връзката.
    1-2-3 години без секс никой не е умрял.Ако са толкова сексуални може да го карат на самообслужване-той на чикии,а тя на секс играчки.Ако все пак не вярват,че ще издържат тези няколко години да са си верни,защото не могат да си задържат гащите вдигнати или,защото съдбата може да запознае поне единият от тях с човек,който да е в очите им много по пефектен от половинката им просто да скъсат и да не са си длъжни с нищо един на друг. И ако след тези години пътищата им отново се съберат и желанието им за връзка е отново същото амииии...да тръгнат отново какъв е проблем да започнат едно ново начало вместо да се водят гаджета хей така за разнообразие тези няколко години?

Говорих с един пич по темата преди няколко години, той каза, че си живеят заедно с приятелката му, че са заедно от няколко години, че нещата вървят добре, но просто и двамата имат нужда от тая тръпка, от лова, да си докажат, че още стават. Затова чат-пат без да го навират в очите на другия излизат сами и правят one-night stand, нямат втора връзка/афера/любовник, както искаш го наречи. Било им правило да не правят мизерии, когато са двамата на едно място.
    Амчи що.Какъв е проблем двамата да проверяват колко са вървежни и след това да си водят "любовите" вкъщи и да правят диви оргии заедно? Това са си чисто и просто курварщина и курвалък облечени в луксозни и скъпи костюмчета от думи за да бъде по морално смилаемо от обществеността.Ами като имат деца евентуално и хептен евентуално си писнат?
    Друг е въпроса,че това си е жива игра с чувствата на хората,които използват за да се почувстват вървежни.Ами ако някой пък реши,че на всяка цена и с всякакви средства ги иска за себе си какво правим тогава? Или това са излишни подробности дето те като много умни и много над нещата ама въобще не ги интересуват?

Докато "приятели с привилегии" /което пък аз не го разбирам, щото кой си спи с приятелите омг/ или т.нар. "секс приятели" е да ти пиша "здрасти, как си, имаш ли време в четвъртък да пийнем по едно вкъщи?" и след пиенето да станеш и да си заминеш. Голяма е разликата, не мислиш ли?
    Всъщност и това малко не го разбирам,но все пак ми се струва една идея по приемливо.Приятели,приятел и.Хубаво.Хайде като приятели ще си взаимопомагаме със сексуални удоволствия хей така приятелски просто докато няма някой друг,че нещо и двамата ни сърби,но е по престижно и по готино да кажем,че сме правили секс с някого отколкото,че си го караме на самозадоволяване.
    Докато това с отворената връзка за мен е някакво фалшиво имитиране на връзка и любов за пред хората,които всъщност не са в никаква връзка и няма никаква любов реално,а е като приятелството с привилегии само дето там уж било между приятели,които просто не им стиска да са заедно и уж си помагат,а тук е партньорство между двама,които искат все пак да си имат нещо сигурно,което да не се води само приятелство със секс,а връзка с любов за замазване на очи.
    Последно редактирано от Niakoitam : 03-24-2015 на 13:48
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Друг е въпроса,че това си е жива игра с чувствата на хората,които използват за да се почувстват вървежни.Ами ако някой пък реши,че на всяка цена и с всякакви средства ги иска за себе си какво правим тогава? Или това са излишни подробности дето те като много умни и много над нещата ама въобще не ги интересуват?
    Изрично написах one-night stand, тоест третият човек е там точно веднъж. Не се позволяват повторни контакти именно за да се избегнат всякакви усложняващи ситуацията чувства.

Иначе ще ти последвам съвета, не знаех, че съм писала по темата
    Eдит: Прочетох си постовете и съм изумена - не само че мнението ми не е на 180 градуса различно, а е НАПЪЛНО същото, не знам какво си чел и какви интерпретации си вадиш от... да не казвам къде. Казала съм, че двете неща са различни; казала съм, че съм за чистите и недвусмислените уговорки.
    Даже съм дала пример със същия тоя пич.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-24-2015 на 14:54

Мега фен
    Изрично написах one-night stand, тоест третият човек е там точно веднъж. Не се позволяват повторни контакти именно за да се избегнат всякакви усложняващи ситуацията чувства.
    тоест спала си с цялата компания, но имаш връзка само с един от тях.

как стават нещата, мъжете еднодневки как ги сваляш, как подбираш, или как свари, важното е да има член.
    ми то тогава що не си вземеш нещо с ток или пък успокоителни.
    баси либидото.

Супер фен Аватара на sladura89
    Да при жените има една графа приятел, като попадне в нея трудно бихте го допуснали дори само до това да задоволите нуждите си без да има някакви чувства! Трудно бихте станали и нещо повече от приятели, при мъжете това нещо явно липсва те могат дори и с приятелка стига да го поиска от тях! А секс приятели е само израз, защото двамата души може както да са добри приятели правещи си услуга един на друг така и само добри познати, а защо не и непознати запознали се на в някое кафе или в някой сайт в интернет, паснали си и решили само да се използват един друг за секс и нищо повече!

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Със сигурност обаче познавам момичета, които биха се навили на такова нещо.. само не гарантирам дали в последствие няма да се влюбят, да ревнуват, или подобни неща, които се случват прекалено често, за да е лесно да бъдат избегнати.
    Пращай ги насам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си