- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо всички момичета сте еднакви ?
Така мислим днес, но преди 11 години всеки пишеше от сайт за запознанства и се смяташе за нормален и модерен!
А пък и дори и така да е това не пречи на едно момиче и едно момче с лоши социални умения на улицата да се запознаят в сайта и след това да се срещнат! Има и друг вариант, човека примерно е много зает учи и работи и няма време да търси нови хора по улицата и кафетата и решава да се регистрира в сайт за запознанства за да си увеличи шансовете за запознанства с нови хора!
П.П. За интелектуалното ниво не съм съгласен, зависи на какъв ще попаднеш!![]()
За 11 години доста неща се променят. И в реалния живот, и във виртуалното пространство (което е някакво криво огледало точно на реалния живот).
Когато човекът учи и работи, обикновено среща половинката си покрай ученето или работата.
За интелектуалното ниво - ако съдим по теб...
Welcome to the Jungle...
Тия запознанства и тия с общите познати и също гаджосвания само в кръга на компанията са ми най най гадни на мен.
Никога не можеш да скриеш нищо от никой така, винаги всеки знае всичко за тебе.
Друго си е спонтанното случайно запознанство. Тогава наистина е тръпкаво.
Не знам хубави ли са, лоши ли са, но обикновено от тях произлизат най-устойчивите връзки. Най-малкото, защото добиваш по-преки и задълбочени впечатления за човека и характера му в различни житейски ситуации.
И никъде не е казано, че трябва да сте от една компания. Може да се срещнете на служебно или учебно събитие, да сте колеги от различни отдели на дадена фирма (особено ако е по-голяма), или да се запознаете покрай общи колеги/познати, варианти много.
Напротив, разбирам те напълно. Чел съм достатъчно от "размислите и страстите" ти. Засичал съм те и в друг форум, където пак се оплакваше от липса на женско внимание и го играеше злочестия сваляч, който отчаяно се мъчи да "забие" нещо женско. Там пишеха по-зрели потребители, но реакцията им беше същата. Това твоето ми бие на диагноза.
Welcome to the Jungle...
Може би ме бъркаш с някого!
Това е така, защото тези от нета на 200 една ти отговаря и обикновено е отрицателно!
А на живо ще опознаеш 10, ако знаеш как да ги сваляш иначе, ако си притеснителен няма да успееш да заговориш нито една!![]()
Каквото и да знаеш, пак на 10 една ще ти даде някакъв шанс, ама поне няма да си пилееш времето. А и в интернет да се запознаете, пак се стига до там, че трябва да се видите на живо и, ако си се правил на много голям, както ти се правиш тук, а си притеснителен, мацката ще остане разочарована и нищо няма да излезе. Само, дето ще си изгубил сума ти и време в писаници и надежди и накрая ще се убеждаваш колко си як, а всички момичета са курви или какъв боклук си, а тя е тооолкова идеална...
Диагнозите се поставят от обществото от хора като заклеймят даден човек и то само и единствено понеже не могат да го разберат, но нека не забравяме, че гениите също не могат да бъдат разбрани от обикновения човек! Тесла и Айнщайн са смятани от хората за луди, понеже не са ги разбирали, но 100 години по късно обществото ги смята за гении изпреварили с векове останалото общество!![]()
Аз съм си много добре това, че не ме разбираш не значи, че не съм интелектуален, ама остави ме сега мен всеки човек е индивидуален и различен, няма 2-ма еднакви човека какво остава да слагаме всички под общ знаменател това е пълен абсурд! Това, че се е регистрирал в сайт за запознанства не го прави половин човек все пак този човек не е виртуален, а реален от плът и кръв!![]()
Ами идеята е, че човека може да иска да се запознае с момиче, което не е от социалното му обкръжение работа, училище и с което да нямат общи познати или пък си допадат по характер, но примерно го разбират в последствие след като малко са си пописали в сайта, а иначе на живо няма да знае с коя си допада коя какво харесва, както хората си пишат интересите на сайта, а и може да се притеснява на живо да заговори някоя, защото няма да знае дали ще си допаднат, докато ако са си писали видяли са, че имат много общи интереси и теми за разговор то ледът се разчупва и след това на живо е доста по-лесно!![]()