- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо всички момичета сте еднакви ?
Иначе да, запознанствата от сайтове са кофти, никога не потръгват.
За 11 години доста неща се променят. И в реалния живот, и във виртуалното пространство (което е някакво криво огледало точно на реалния живот).
Когато човекът учи и работи, обикновено среща половинката си покрай ученето или работата.
За интелектуалното ниво - ако съдим по теб...
Welcome to the Jungle...
Тия запознанства и тия с общите познати и също гаджосвания само в кръга на компанията са ми най най гадни на мен.
Никога не можеш да скриеш нищо от никой така, винаги всеки знае всичко за тебе.
Друго си е спонтанното случайно запознанство. Тогава наистина е тръпкаво.
Аз съм си много добре това, че не ме разбираш не значи, че не съм интелектуален, ама остави ме сега мен всеки човек е индивидуален и различен, няма 2-ма еднакви човека какво остава да слагаме всички под общ знаменател това е пълен абсурд! Това, че се е регистрирал в сайт за запознанства не го прави половин човек все пак този човек не е виртуален, а реален от плът и кръв!![]()
Ами идеята е, че човека може да иска да се запознае с момиче, което не е от социалното му обкръжение работа, училище и с което да нямат общи познати или пък си допадат по характер, но примерно го разбират в последствие след като малко са си пописали в сайта, а иначе на живо няма да знае с коя си допада коя какво харесва, както хората си пишат интересите на сайта, а и може да се притеснява на живо да заговори някоя, защото няма да знае дали ще си допаднат, докато ако са си писали видяли са, че имат много общи интереси и теми за разговор то ледът се разчупва и след това на живо е доста по-лесно!![]()
Не знам хубави ли са, лоши ли са, но обикновено от тях произлизат най-устойчивите връзки. Най-малкото, защото добиваш по-преки и задълбочени впечатления за човека и характера му в различни житейски ситуации.
И никъде не е казано, че трябва да сте от една компания. Може да се срещнете на служебно или учебно събитие, да сте колеги от различни отдели на дадена фирма (особено ако е по-голяма), или да се запознаете покрай общи колеги/познати, варианти много.
Напротив, разбирам те напълно. Чел съм достатъчно от "размислите и страстите" ти. Засичал съм те и в друг форум, където пак се оплакваше от липса на женско внимание и го играеше злочестия сваляч, който отчаяно се мъчи да "забие" нещо женско. Там пишеха по-зрели потребители, но реакцията им беше същата. Това твоето ми бие на диагноза.
Welcome to the Jungle...
За времето, за което ще опознаеш едно момиче през интернет, ще опознаеш 10 на живо...
Може би ме бъркаш с някого!
Това е така, защото тези от нета на 200 една ти отговаря и обикновено е отрицателно!
А на живо ще опознаеш 10, ако знаеш как да ги сваляш иначе, ако си притеснителен няма да успееш да заговориш нито една!![]()
Аз от аха съм излизал с много красиви момичета, така че това, че всички са гадни външно и вътрешно не важи, повечето са такива но си има нормало изглеждащи (за психо състоянието немога да споря много понеже само с 1 съм поддържал връзка). Имам мнение обаче че всички бяха леки жени с 2-3 изключения. Пак казвам че беше преди сега нито знам нито съм и търсил, но определено има много лесни жени в тия сайтове. Относно как са ми отговаряли това е глупав въпрос защото всеки си говори по различен начин, не може да очакваш съвети и да копираш някой от типа- какво да и напиша? ами тя ми отговори, после кво да пиша? тя каза еди кво си ами после кво да и напиша :д и тнт никога не съм писал здр как си щото и за мене е тъпо хаха
С това постоянно мрънкане, неумение на приемаш критиката (дори когато е градивна) и очевидна неувереност няма как да привлечеш никоя жена, нито във виртуалния, нито в реалния свят.
Приеми го като приятелски съвет.
Welcome to the Jungle...
Диагнозите се поставят от обществото от хора като заклеймят даден човек и то само и единствено понеже не могат да го разберат, но нека не забравяме, че гениите също не могат да бъдат разбрани от обикновения човек! Тесла и Айнщайн са смятани от хората за луди, понеже не са ги разбирали, но 100 години по късно обществото ги смята за гении изпреварили с векове останалото общество!![]()
Ами хора родени през 89-та година не са един и двама всеки може да се напише сладура89 има хиляди българи родени през 89-та година та така, че сам си помисли не е ли абсурдно твърдението ти! Все едно да претендирам, че ако някъде срещна човек с твоят ник то определено си бил ти!![]()
![]()
Хубаво де обясни, кое от поведението ми е нелепо аз явно не го забелязвам или ти виждаш нещо, което не съществува! Все пак човек трябва да бъде това, което е, а не да се прави на някой друг за да се хареса, защото когато се правиш на някой друг губиш собствената си идентичност!
Каквото и да знаеш, пак на 10 една ще ти даде някакъв шанс, ама поне няма да си пилееш времето. А и в интернет да се запознаете, пак се стига до там, че трябва да се видите на живо и, ако си се правил на много голям, както ти се правиш тук, а си притеснителен, мацката ще остане разочарована и нищо няма да излезе. Само, дето ще си изгубил сума ти и време в писаници и надежди и накрая ще се убеждаваш колко си як, а всички момичета са курви или какъв боклук си, а тя е тооолкова идеална...
Държиш се като 15-годишен надъхан пубер, наивен идеалист, без никаква обективна представа за реалността и хората. Остава да имаш добри материални възможности и ще си перфектната мишена за някоя хитра използвачка.
an7raks е абсолютно прав, че в нета основно си пилееш времето и си създаваш напразни илюзии.
Welcome to the Jungle...
Много ми е интересно как изглеждаш защото си мисля, че критериите ти са много завишени, все пак в сайтове за запознанства първото нещо което прави впечатление на всички е външността, което пък е хубаво защото вече всеки може да си направи 'перфектната' снимка на която да изглежда така, че да 'хване окото'
Интересно ми също да ми дадеш най често използваната ти реплика с която се опитваш да грабнеш вниманието на някое момиче
П.С. sladura89, към теб се обръщам
Просто някои хора запазват детското в себе си, докато други като пораснат си променят характера на 180 градуса стават сърдити, недоволни започват да мислят негативно или да се държат като някой напълно различен човек! Аз лично съм наблюдавал много хора как като деца имат едно поведение и след няколко години все едно не разговаряш със същият човек! А за мен е най-важното да запазя тази част от мен, която ме прави щастлив и да мисля позитивно!![]()
Хехе благодаря за вниманието, ми ако искаш или на лично или да си разменим ФБ, защото нямам намерение тук да си качвам снимки из форума!
П.П. Това, че може да си направиш перфектната снимка не значи, че аз имам усет как да я направя за да хваща окото нито пък, че съм от тези дето всеки ден обичат да си снимат по куп снимки!![]()
Последно редактирано от sladura89 : 03-25-2015 на 20:43