.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 280

Hybrid View

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Ами хора родени през 89-та година не са един и двама всеки може да се напише сладура89 има хиляди българи родени през 89-та година та така, че сам си помисли не е ли абсурдно твърдението ти! Все едно да претендирам, че ако някъде срещна човек с твоят ник то определено си бил ти!
    Щом ти харесва да се оправдаваш с това, добре. Така или иначе ми е все тая дали си бил ти.

Въпросът беше, че поведението ти е нелепо и с това сам си режеш квитанциите.

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Диагнозите се поставят от обществото от хора като заклеймят даден човек и то само и единствено понеже не могат да го разберат, но нека не забравяме, че гениите също не могат да бъдат разбрани от обикновения човек! Тесла и Айнщайн са смятани от хората за луди, понеже не са ги разбирали, но 100 години по късно обществото ги смята за гении изпреварили с векове останалото общество!
    Добре, Алберт.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Въпросът беше, че поведението ти е нелепо и с това сам си режеш квитанциите.
    Хубаво де обясни, кое от поведението ми е нелепо аз явно не го забелязвам или ти виждаш нещо, което не съществува! Все пак човек трябва да бъде това, което е, а не да се прави на някой друг за да се хареса, защото когато се правиш на някой друг губиш собствената си идентичност!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си