.
Отговор в тема
Страница 10 от 12 ПървиПърви ... 6789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 280
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Иначе да, запознанствата от сайтове са кофти, никога не потръгват.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Така мислим днес, но преди 11 години всеки пишеше от сайт за запознанства и се смяташе за нормален и модерен!
    А пък и дори и така да е това не пречи на едно момиче и едно момче с лоши социални умения на улицата да се запознаят в сайта и след това да се срещнат! Има и друг вариант, човека примерно е много зает учи и работи и няма време да търси нови хора по улицата и кафетата и решава да се регистрира в сайт за запознанства за да си увеличи шансовете за запознанства с нови хора!
    П.П. За интелектуалното ниво не съм съгласен, зависи на какъв ще попаднеш!
    За 11 години доста неща се променят. И в реалния живот, и във виртуалното пространство (което е някакво криво огледало точно на реалния живот).

Когато човекът учи и работи, обикновено среща половинката си покрай ученето или работата.

За интелектуалното ниво - ако съдим по теб...
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Когато човекът учи и работи, обикновено среща половинката си покрай ученето или работата.
    Тия запознанства и тия с общите познати и също гаджосвания само в кръга на компанията са ми най най гадни на мен.
    Никога не можеш да скриеш нищо от никой така, винаги всеки знае всичко за тебе.
    Друго си е спонтанното случайно запознанство. Тогава наистина е тръпкаво.

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Лъжеш се, като по- малък да кажем преди 3-5 години и като бях студент съм излизал с поне 10 момичета може би и повече, с нито едно не си останах приятел, 2 съм водил в нас а в една се бях влюбил..2 години траеше.
    (Всичките бяха от аха)
    Браво и как постигна така желаният резултат да ти отговорят на писмото?

За интелектуалното ниво - ако съдим по теб...
    Аз съм си много добре това, че не ме разбираш не значи, че не съм интелектуален, ама остави ме сега мен всеки човек е индивидуален и различен, няма 2-ма еднакви човека какво остава да слагаме всички под общ знаменател това е пълен абсурд! Това, че се е регистрирал в сайт за запознанства не го прави половин човек все пак този човек не е виртуален, а реален от плът и кръв!

Мега фен Аватара на an7raks
    Има и друг вариант, човека примерно е много зает учи и работи и няма време да търси нови хора по улицата и кафетата и решава да се регистрира в сайт за запознанства за да си увеличи шансовете за запознанства с нови хора!
    Не се залъгвай... Ти, ако нямаш време да се запознаеш с момиче на работа/в училище/в университет/ в кафе, то как ще имаш време да пишеш в разни сайтове и евентуално после да се занимаваш с някое момиче на живо, щото това е идеята, нали?

Тия запознанства и тия с общите познати и също гаджосвания само в кръга на компанията са ми най най гадни на мен.
    Тук отново сме на едно мнение! Освен това нека добавим, че от сайт за запознанства може да се запознаеш с човек, който в реални социални условия би могъл и никога да не го срещнеш!
    Последно редактирано от sladura89 : 03-25-2015 на 20:03

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Не се залъгвай... Ти, ако нямаш време да се запознаеш с момиче на работа/в училище/в университет/ в кафе, то как ще имаш време да пишеш в разни сайтове и евентуално после да се занимаваш с някое момиче на живо, щото това е идеята, нали?
    Ами идеята е, че човека може да иска да се запознае с момиче, което не е от социалното му обкръжение работа, училище и с което да нямат общи познати или пък си допадат по характер, но примерно го разбират в последствие след като малко са си пописали в сайта, а иначе на живо няма да знае с коя си допада коя какво харесва, както хората си пишат интересите на сайта, а и може да се притеснява на живо да заговори някоя, защото няма да знае дали ще си допаднат, докато ако са си писали видяли са, че имат много общи интереси и теми за разговор то ледът се разчупва и след това на живо е доста по-лесно!

Не знам хубави ли са, лоши ли са, но обикновено от тях произлизат най-устойчивите връзки. Най-малкото, защото добиваш по-преки и задълбочени впечатления за човека и характера му в различни житейски ситуации.

И никъде не е казано, че трябва да сте от една компания. Може да се срещнете на служебно или учебно събитие, да сте колеги от различни отдели на дадена фирма (особено ако е по-голяма), или да се запознаете покрай общи колеги/познати, варианти много.

Аз съм си много добре това, че не ме разбираш не значи, че не съм интелектуален, ама остави ме сега мен всеки човек е индивидуален и различен, няма 2-ма еднакви човека какво остава да слагаме всички под общ знаменател това е пълен абсурд! Това, че се е регистрирал в сайт за запознанства не го прави половин човек все пак този човек не е виртуален, а реален от плът и кръв!
    Напротив, разбирам те напълно. Чел съм достатъчно от "размислите и страстите" ти. Засичал съм те и в друг форум, където пак се оплакваше от липса на женско внимание и го играеше злочестия сваляч, който отчаяно се мъчи да "забие" нещо женско. Там пишеха по-зрели потребители, но реакцията им беше същата. Това твоето ми бие на диагноза.
    Welcome to the Jungle...

За времето, за което ще опознаеш едно момиче през интернет, ще опознаеш 10 на живо...

Напротив, разбирам те напълно. Чел съм достатъчно от "размислите и страстите" ти. Засичал съм те и в друг форум, където пак се оплакваше от липса на женско внимание и го играеше злочестия сваляч, който отчаяно се мъчи да "забие" нещо женско. Там пишеха по-зрели потребители, но реакцията им беше същата. Това твоето ми бие на диагноза.
    Може би ме бъркаш с някого!

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    За времето, за което ще опознаеш едно момиче през интернет, ще опознаеш 10 на живо...
    Това е така, защото тези от нета на 200 една ти отговаря и обикновено е отрицателно!
    А на живо ще опознаеш 10, ако знаеш как да ги сваляш иначе, ако си притеснителен няма да успееш да заговориш нито една!

Може би ме бъркаш с някого!
    Да, в българското виртуално пространство има милиони хора, които се пишат sladura89, играят го отчаяни виртуални Дон Жуани и разправят на всички колко са учудени, че не им върви във виртуалните свалки, търсейки съчувствие и съвети.
    Welcome to the Jungle...

Аз от аха съм излизал с много красиви момичета, така че това, че всички са гадни външно и вътрешно не важи, повечето са такива но си има нормало изглеждащи (за психо състоянието немога да споря много понеже само с 1 съм поддържал връзка). Имам мнение обаче че всички бяха леки жени с 2-3 изключения. Пак казвам че беше преди сега нито знам нито съм и търсил, но определено има много лесни жени в тия сайтове. Относно как са ми отговаряли това е глупав въпрос защото всеки си говори по различен начин, не може да очакваш съвети и да копираш някой от типа- какво да и напиша? ами тя ми отговори, после кво да пиша? тя каза еди кво си ами после кво да и напиша :д и тнт никога не съм писал здр как си щото и за мене е тъпо хаха

С това постоянно мрънкане, неумение на приемаш критиката (дори когато е градивна) и очевидна неувереност няма как да привлечеш никоя жена, нито във виртуалния, нито в реалния свят.

Приеми го като приятелски съвет.
    Welcome to the Jungle...

Това твоето ми бие на диагноза.
    Диагнозите се поставят от обществото от хора като заклеймят даден човек и то само и единствено понеже не могат да го разберат, но нека не забравяме, че гениите също не могат да бъдат разбрани от обикновения човек! Тесла и Айнщайн са смятани от хората за луди, понеже не са ги разбирали, но 100 години по късно обществото ги смята за гении изпреварили с векове останалото общество!

Да, в българското виртуално пространство има милиони хора, които се пишат sladura89, играят го отчаяни виртуални Дон Жуани и разправят на всички колко са учудени, че не им върви във виртуалните свалки, търсейки съчувствие и съвети.
    Ами хора родени през 89-та година не са един и двама всеки може да се напише сладура89 има хиляди българи родени през 89-та година та така, че сам си помисли не е ли абсурдно твърдението ти! Все едно да претендирам, че ако някъде срещна човек с твоят ник то определено си бил ти!

Ами хора родени през 89-та година не са един и двама всеки може да се напише сладура89 има хиляди българи родени през 89-та година та така, че сам си помисли не е ли абсурдно твърдението ти! Все едно да претендирам, че ако някъде срещна човек с твоят ник то определено си бил ти!
    Щом ти харесва да се оправдаваш с това, добре. Така или иначе ми е все тая дали си бил ти.

Въпросът беше, че поведението ти е нелепо и с това сам си режеш квитанциите.

Диагнозите се поставят от обществото от хора като заклеймят даден човек и то само и единствено понеже не могат да го разберат, но нека не забравяме, че гениите също не могат да бъдат разбрани от обикновения човек! Тесла и Айнщайн са смятани от хората за луди, понеже не са ги разбирали, но 100 години по късно обществото ги смята за гении изпреварили с векове останалото общество!
    Добре, Алберт.
    Welcome to the Jungle...

Аз от аха съм излизал с много красиви момичета, така че това, че всички са гадни външно и вътрешно не важи, повечето са такива но си има нормало изглеждащи (за психо състоянието немога да споря много понеже само с 1 съм поддържал връзка). Имам мнение обаче че всички бяха леки жени с 2-3 изключения. Пак казвам че беше преди сега нито знам нито съм и търсил, но определено има много лесни жени в тия сайтове. Относно как са ми отговаряли това е глупав въпрос защото всеки си говори по различен начин, не може да очакваш съвети и да копираш някой от типа- какво да и напиша? ами тя ми отговори, после кво да пиша? тя каза еди кво си ами после кво да и напиша :д и тнт никога не съм писал здр как си щото и за мене е тъпо хаха
    То и аз не пиша здр как си и за мене е тъпо
    Така пиша само на хора с които се познаваме лично, но пак е тъпо! Не става въпрос за всяко писмо да питам някого, а за първото, защото явно, че каквото и да им пишеш повечето нямат голямо желание за отговор!

С това постоянно мрънкане, неумение на приемаш критиката (дори когато е градивна) и очевидна неувереност няма как да привлечеш никоя жена, нито във виртуалния, нито в реалния свят.

Приеми го като приятелски съвет.
    Добре благодаря ти за съвета! Много ясно, че приемам критика кога съм казал, че не приемам! Няма човек, който да е безгрешен или да е вечно прав за всичко, за това се учим от грешките си и един от друг!

Въпросът беше, че поведението ти е нелепо и с това сам си режеш квитанциите.
    Хубаво де обясни, кое от поведението ми е нелепо аз явно не го забелязвам или ти виждаш нещо, което не съществува! Все пак човек трябва да бъде това, което е, а не да се прави на някой друг за да се хареса, защото когато се правиш на някой друг губиш собствената си идентичност!

А на живо ще опознаеш 10, ако знаеш как да ги сваляш иначе, ако си притеснителен няма да успееш да заговориш нито една!
    Каквото и да знаеш, пак на 10 една ще ти даде някакъв шанс, ама поне няма да си пилееш времето. А и в интернет да се запознаете, пак се стига до там, че трябва да се видите на живо и, ако си се правил на много голям, както ти се правиш тук, а си притеснителен, мацката ще остане разочарована и нищо няма да излезе. Само, дето ще си изгубил сума ти и време в писаници и надежди и накрая ще се убеждаваш колко си як, а всички момичета са курви или какъв боклук си, а тя е тооолкова идеална...

Държиш се като 15-годишен надъхан пубер, наивен идеалист, без никаква обективна представа за реалността и хората. Остава да имаш добри материални възможности и ще си перфектната мишена за някоя хитра използвачка.

an7raks е абсолютно прав, че в нета основно си пилееш времето и си създаваш напразни илюзии.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Много ми е интересно как изглеждаш защото си мисля, че критериите ти са много завишени, все пак в сайтове за запознанства първото нещо което прави впечатление на всички е външността, което пък е хубаво защото вече всеки може да си направи 'перфектната' снимка на която да изглежда така, че да 'хване окото'

Интересно ми също да ми дадеш най често използваната ти реплика с която се опитваш да грабнеш вниманието на някое момиче

П.С. sladura89, към теб се обръщам

Държиш се като 15-годишен надъхан пубер, наивен идеалист, без никаква обективна представа за реалността и хората.
    Просто някои хора запазват детското в себе си, докато други като пораснат си променят характера на 180 градуса стават сърдити, недоволни започват да мислят негативно или да се държат като някой напълно различен човек! Аз лично съм наблюдавал много хора как като деца имат едно поведение и след няколко години все едно не разговаряш със същият човек! А за мен е най-важното да запазя тази част от мен, която ме прави щастлив и да мисля позитивно!

Цитирай Първоначално написано от hheh Виж мнението
    Много ми е интересно как изглеждаш защото си мисля, че критериите ти са много завишени, все пак в сайтове за запознанства първото нещо което прави впечатление на всички е външността, което пък е хубаво защото вече всеки може да си направи 'перфектната' снимка на която да изглежда така, че да 'хване окото'

Интересно ми също да ми дадеш най често използваната ти реплика с която се опитваш да грабнеш вниманието на някое момиче

П.С. sladura89, към теб се обръщам
    Хехе благодаря за вниманието, ми ако искаш или на лично или да си разменим ФБ, защото нямам намерение тук да си качвам снимки из форума!
    П.П. Това, че може да си направиш перфектната снимка не значи, че аз имам усет как да я направя за да хваща окото нито пък, че съм от тези дето всеки ден обичат да си снимат по куп снимки!
    Последно редактирано от sladura89 : 03-25-2015 на 20:43

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си