.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Психологически.. ами имам, всъщност. След няколко такива случки, самочувствието ми рязко спадна, но не си личи или поне другите не са го забелязали. После ме хвана една депресия... ама както и да е, разбрах защо такива неща ми се случват

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от let it go.. Виж мнението
    Психологически.. ами имам, всъщност. След няколко такива случки, самочувствието ми рязко спадна, но не си личи или поне другите не са го забелязали. После ме хвана една депресия... ама както и да е, разбрах защо такива неща ми се случват
    Радвам се, че е така. Ако беше отговорила отрицателно щях да те попитам дали слушаш чалга..

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Радвам се, че е така. Ако беше отговорила отрицателно щях да те попитам дали слушаш чалга..
    като се замисля имам и други психични проблеми, ако могат да се нарекат такива, но те са нещо като вследствие от това.
    И все пак това какво общо има?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от let it go.. Виж мнението
    като се замисля имам и други психични проблеми, ако могат да се нарекат такива, но те са нещо като вследствие от това.
    И все пак това какво общо има?
    По-скоро това е в следствие от тях. Или пък си самотна, поради липсата си на самочувствие и търсиш внимание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си