.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Unhappy Ей тва ме измъчва..

Такаа, ще карам направо. Момиче съм на 16 години. Като излизам навън, на улицата, например виждам много готини момчета. В повечето случаи обаче те не ме заглеждат и аз.. се сдухвам, става ми адски тъпо и все се чувстам недостатъчно добра на външен вид. Например, няколко пъти седмично ходя да бягам на един стадион близо до нас и понякога идват едни момчета на видима възраст 19-20 години. И на мен, разбира се, единия ми привлече вниманието. Известно време гледаше към мен и се чудех защо аджеба не дойде да ме заговори, например, ако си ме е харесал. Но просто разбрах, че съм си въобразявала това с погледите. Сега като мина покрай него все едно не съществувам или съм просто невидима. Това се случва всеки път и ми е гадно. Не знам какво да си мисля, може би не съм привлекателна. Предполага се, че едно наистина хубаво момиче ще направи впечатление на всички(или на повечето момчета) когато примерно мине покрай тях.
    Знам, че сигурно за вас това е тъпо и може би смешно, но да за мен е гадно.
    И искрено моля без ебавки и само серизони коментари.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от let it go.. Виж мнението
    Предполага се, че едно наистина хубаво момиче ще направи впечатление на всички(или на повечето момчета) когато примерно мине покрай тях.
    Еми намери си някоя хубава приятелка, тъкмо покрай нея да заглеждат и теб.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Какви сериозни коментари искаш? Всъщност каква помощ очакваш?

Ако като принцеска чакаш непременно момчето да те заговори, може и да си умреш сама.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Е, папугай, поне ми потвърди "съмненията"
    Последно редактирано от let it go.. : 03-27-2015 на 14:58

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Какви сериозни коментари искаш? Всъщност каква помощ очакваш?

Ако като принцеска чакаш непременно момчето да те заговори, може и да си умреш сама.
    ами не, просто като не виждам въпросното момче(в случая момчето, което срещам като тренирам), че не ме и гледа и явно не го кефя..
    Последно редактирано от let it go.. : 03-27-2015 на 15:01

Е, папугай, поне ми потвърди "съмненията"
    Не си ли чувала приказката, че до всяко хубаво момиче задължително има някое грозно, това е симбиоза, ти и пишеш домашните, а тя ти позволява да се мотаеш с нея.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Не си ли чувала приказката, че до всяко хубаво момиче задължително има някое грозно, това е симбиоза, ти и пишеш домашните, а тя ти позволява да се мотаеш с нея.
    ами не, все пак мерси, но можеше да ми го кажеш и по- по деликатен начин.

По-добре умна и грозна, а не куха блондинка, каквито всеки може да си напазарува от деноношния

Мега фен Аватара на RapExotic
    Имаш ли някакви психологически проблеми?

Психологически.. ами имам, всъщност. След няколко такива случки, самочувствието ми рязко спадна, но не си личи или поне другите не са го забелязали. После ме хвана една депресия... ама както и да е, разбрах защо такива неща ми се случват

Супер фен Аватара на Jaune
    Ако толкова ти е интересен този пич, заговори го ти. От опит не боли. Най-вероятно не си грозна, не си втълпявай глупости. Между другото едни от най-хубавите момичета, които познавам/съм срещала, са необвързани, което само идва да докаже, че приятната външност не е гаранция за успех в любовта. Пък и си на 16. Има време, спокойно, ще те забележи някой, когото и ти забелязваш (сигурна съм, че те забелязват хората, но не се замисляш на колко човека ти не обръщаш внимание).

значи искаш да те зяпат по-често? Ами вероятно са културни и те зяпат по тайно,

забелязал съм, че не по-красивите, ами по-умните се влюбват рядко.... като има само паплач

Психологически.. ами имам, всъщност. След няколко такива случки, самочувствието ми рязко спадна, но не си личи или поне другите не са го забелязали. После ме хвана една депресия... ама както и да е, разбрах защо такива неща ми се случват
    Радвам се, че е така. Ако беше отговорила отрицателно щях да те попитам дали слушаш чалга..

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Радвам се, че е така. Ако беше отговорила отрицателно щях да те попитам дали слушаш чалга..
    като се замисля имам и други психични проблеми, ако могат да се нарекат такива, но те са нещо като вследствие от това.
    И все пак това какво общо има?

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Е ти ко искаш като минеш покрай някви момчета и всички да зяпат теб, че чак лиги да им текът ли? Ако искаш да стане това бягай гола тогава. Пък щом толкова ти допада онова момче от стадиона, що не вземеш ти да му кажеш здрасти. Може и ти да си му симпатична.

като се замисля имам и други психични проблеми, ако могат да се нарекат такива, но те са нещо като вследствие от това.
    И все пак това какво общо има?
    По-скоро това е в следствие от тях. Или пък си самотна, поради липсата си на самочувствие и търсиш внимание.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    За да те погледне някой е достатъчно да си красива, но за да задържиш погледа и вниманието само едната хубава външност не е достатъчна. Според мен трябва да излъчваш увереност, поведението ти следва да е на човек, който цени и уважава себе си, никой не иска да излиза с комплексарки, а някои красиви момичета са такива, въпреки красотата си. Поведението и характера са това, което има шанс да ти уреди връзка, не едното тяло и лице.
    Ако търсиш само погледи - съвета с тичането гола е ок
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си