- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- npp - Президент!!!
хубави картинки, но в текста има много заблуди, понеже не се изтъква (само) вярата в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, но по-скоро връзката със сили, духове и ангели, което е обвързващо с "тъмнината" - именно по такъв начин, чрез възвишени думи и красиви изображения, много хора бяха (под)лъгани да вярват в лъжата
Последно редактирано от npp : 03-28-2015 на 17:01
вникнах, но Го нямаше там, защото онзи, който е писал текста не е вярвал в истинския Господ Бог достатъчно за да може да Го (за)свидетелствува както трябва, затова и умът му е обладан от възвишени мисли за: магьосници, нощи (октомврийски и пр.), южни царици, дъщери на дворци, деца (на палати, чучулиги и пр.), падане на крепости, звезди (тъжни и пр.), сияния, светлини, слънца, ангели, стаи, ковчези, шамани, рози, лунна светлина, лъчи, души (на сияния, изгубени и пр.), фараони, рицари, змии, изтръгване и разполовяване на сърца (замръзнали, запечатани и пр.), смърт, погребения, червеи, тленен прах, жестоки ветрове, световни съвести, диаманти, изумруди, плач, сълзи, скръб(тъга), бездна, неосъществени мечти, поквара (на живота и пр.), страдания (на пътници и пр.), мансарди на блянове, котки (бездомни и пр.), покриви, изгубени от урагани, прикрита тъга на бездуховност, и пр., ако трябва така да crawl-вам такива текстове, сигурно и 1000 години загубено време няма да ми стигнат, а правилната вяра в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог е въпрос на търсене, призоваване, вярност към Него и към доброто/любовта към съжителите, непричиняване на зло, проява на милост, прошка, и все добри неща
Последно редактирано от dreamwalker : 03-29-2015 на 21:22
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
дори и да го виждаш в звезди, сияния, рози, диаманти и пр., и да имаш трето око, с което (да) виждаш много неща скрити за много други, и да имаш всички знания на вселената, и да си най-възвишен(а), и да имаш силата да телепортираш, трансформираш, материализираш, телекинезираш, левитираш, и телепатираш, какво от това ако не дойде подобрение за човеците, и ако не получат изобилен и вечен живот, включително и изобилен живот в този свят за онези, които все още живеят тук?!, каква ти е надеждата спрямо този свят ако просто виждаш, но не допринасяш за всеобщото спасение в истинския Господ Бог, живеейки/съществувайки неминуемо при обстоятелствата на неизбежния вечен съд?!, защо мислиш Исус Христос, както и всеки друг от истинските Светии, предпочете да работи за истинското спасение на хората, а не просто да живее с онова, което вече е било направено от духовни/окултни човеци?!
"Затова Ме люби Отец, защото Аз давам живота Си, за да го взема пак. Никой не Ми го отнема, но Аз от Себе Си го давам. Имам право да го дам, и имам право пак да го взема. Тая заповед получих от Отца Си." Йоан 10: 17-18
това да живееш на света без да те е грижа за спасението на човеците в истинския Господ Бог, е равносилно на това да живееш без да се осигуряваш здравно, пенсионно, застрахователно, и пр., така щото като дойде момента когато да се нуждаеш от осигуряване, да се окаже, че нямаш дори и за себе си
злото е не само причиняването на зло физически, било то чрез удар, изстрел, насилие, тормоз, кражба, клевета, или др. подобно, но зло може да се причинява и духовно, например достатъчно е да се кланяш на друг бог вместо само на Истинския, и така сатана може да влезе чрез теб в живота на друг(и) за да го съсипе, затова и е писано не само: "не убивай.", "не прелюбодействувай.", "не кради.", и пр., но най-напред и: "да нямаш други богове/христоси освен Онзи, Който наистина е Истинският."(Изход 20:3), "да не си създаваш погрешни вярвания/убеждения и практики/дейности във вярата, било то във връзка с каквото и да е нещо, което е на "небето", на "земята" или в "морето", да не се кланяш на такива неща, нито да им служиш."(Изход 20:4-6), "да не употребяваш вярата за неправедни/нечисти цели или за цели, които са против Волята на истинския Бог."(Изход 20:7), "да пазиш свято/да освещаваш Божието създание/творение."(Изход 20:8-11), и пр.
"както чрез един човек(също: чрез поколението на духовните беззаконници) грехът(т.е. дяволът и системата на духовното беззаконие) влезе(т.е. се прояви) в света, и чрез греха смъртта(т.е. влошаването), и по тоя начин смъртта мина във всичките човеци, понеже всички съгрешиха(т.е. и така влошаването засегна много човеци, някои от тях като служители на греха, други като негови жертви), - (защото и преди закона(т.е. и преди възникването на човешката религия) грехът беше в света(т.е. "тъмнината" беше във вселената), грях, обаче, не се вменява, когато няма закон(т.е. (там) където няма духовно беззаконие); при все това от Адама до Моисея смъртта царува и над ония, които не бяха съгрешили според престъплението на Адама(сиреч, дори и над човеци, които не вършиха духовно беззаконие)" Римляни 5: 12-14
Последно редактирано от npp : 03-30-2015 на 16:19